1
UEFA Europa Conference League
donderdag, 25 augustus 2022
21:00
2

WEDSTRIJD: Gil Vicente FC - AZ

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.


De voorwaarden om toegang te krijgen tot het land en de wedstrijd zijn uiteen gezet door de Rijksoverheid in het reisadvies voor Portugal. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om het reisadvies regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jou van toepassing zijn. Het reisadvies lees je hier.


Voucher eigen vervoer

  • 1 per AZ Seizoenkaarthouder of Clubkaarthouder met geverifieerd account
  • Persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 22-08-2022 12:00 uur verkoop in het AZ Fancentrum of online
  • € 20


Omwisselen

Alle bestellers van vouchers hebben op 23-8-2022 zijn/haar bestelde e-ticket(s) per e-mail ontvangen.


De informatie over de kaartverkoop voor deze uitwedstrijd volgt zo spoedig mogelijk.

Er zullen voldoende kaarten beschikbaar zijn. Een reis kun je eventueel al boeken. 

ALKMAAR- De UEFA heeft Fran Jović aangesteld als scheidsrechter voor het duel tussen AZ en Gil Vicente in de UEFA Europa Conference League. De ploegen treffen elkaar donderdagavond om 21:00 uur in Barcelos, Portugal.

Voor Jović is het de eerste keer dat hij een wedstrijd van een Nederlandse club fluit. De arbiter uit Kroatië heeft in 2016 wel een duel geleid van Oranje Onder 17.

Bijgestaan
Jović wordt in Portugal bijgestaan door grensrechters Hrvoje Radić en Luka Pušic. Mario Zebec treedt aan als vierde official. In deze fase van het toernooi is geen VAR (Video Assistant Referee) aanwezig.

Eerste interland
De 38-jarige Jović maakte in 2015 zijn debuut als internationaal scheidsrechter. Op 7 oktober 2017 leidde hij zijn eerste interland: Gibraltar tegen Estland.


Vijfde aanstelling
Gil Vicente - AZ is dit seizoen zijn vijfde aanstelling. In juni maakte hij zijn opwachting tijdens de ontmoeting tussen Zwitserland en Portugal in de Nations League.