0
Netherlands Keuken Kampioen Divisie 2021/2022
maandag, 22 november 2021
20:00
0

WEDSTRIJD: Jong AZ - FC Emmen

Jong AZ speelt op maandag 22 november de thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen FC Emmen.

In verband met de verscherpte maatregelen om het coronavirus in te dammen is de kaartverkoop voor deze wedstrijd tot nader order gestaakt.

Om toegang te krijgen tot dit duel moet je in het bezit zijn van een seizoenkaart of wedstrijdkaart, een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar en ouder) en een geldig legitimatiebewijs.

Seizoenkaarthouders van Jong AZ hoeven zicht niet meer aan te melden.

Coronatoegangsbewijs

Het coronatoegangsbewijs kun je verkrijgen als je binnen 24 uur vóór de wedstrijd negatief getest bent op het coronavirus, een geldig herstelbewijs hebt of langer dan 2 weken geleden volledig bent gevaccineerd. Er geldt een dringend advies om je coronatoegangsbewijs bij het betreden van het stadion te laten zien via de CoronaCheck-app. Je kunt de CoronaCheck-app gratis downloaden in jouw appstore.

Maak je toch gebruik van een papieren coronatoegangsbewijs? Print dan alleen het bewijs voor Nederland. Het internationaal bewijs is niet bruikbaar. Print het bewijs voor Nederland op A4-papier volgens de instructies in het document. Pas het formaat van het document niet aan, de QR-code is dan ca. 8 bij 8 cm. Verkleind of vergroot is de QR-code niet bruikbaar.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app

Uitleg (incl. demo) over de werking van de CoronaCheck-app

Direct een afspraak maken om je te laten testen

Let op: het gele vaccinatieboekje of een vaccinatiebewijs is geen coronatoegangsbewijs. 


Losse verkoop

Er is voor deze wedstrijd vrije verkoop, je kunt een onbeperkt aantal kaarten kopen. Je hebt geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig om kaarten aan te schaffen.

Je kunt via onderstaande link tot en met maandag 22 november 11.00 uur kaarten bestellen. Maandag 22 november is het daarnaast mogelijk vanaf 18.30 uur aan de stadionkassa van het ATC kaarten te kopen (betaling per pintransactie).

Tarief

Een toegangskaart kost € 6
Er zijn weer seizoenkaarten voor Jong AZ beschikbaar. Voor € 35 zie je de resterende  Keuken Kampioen Divisie thuiswedstrijden van Jong AZ. 


Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen in het coronabeleid van de overheid.

ZAANSTAD- Voor Jong AZ staat maandag alweer het volgende competitieduel op de rol. Dan speelt de ploeg van trainer Maarten Martens op het AFAS Trainingscomplex tegen FC Emmen. De aftrap is om 20:00 uur. 

De Alkmaarders pakten vrijdag op bezoek bij Roda JC één punt. In het verre Kerkrade zorgde Yusuf Barasi voor een vroege voorsprong, maar kwamen de Limburgers op 2-1. In de slotfase zorgde Jelle Duin echter voor een gelijke eindstand: 2-2. 


Topscorer
Barasi scoorde tegen Roda zijn vijfde van het seizoen. Hij is met vijf goals de topscorer van Jong AZ. Duin was de aangever bij de openingsgoal en nam zelf de tweede treffer voor zijn rekening. Zijn doelpuntenproductie komt daarmee op twee. 

Mendes en Kharchouch
FC Emmen boekte vrijdag een 2-0 zege op Jong PSV. In De Ouwe Meerdijk opende Rui Mendes de score en maakte Reda Kharchouch na rust de tweede goal. 

Vierde plaats
De Drenten draaien bovenin mee in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien staat vierde, met slechts drie punten achterstand op koplopers FC Volendam en SBV Excelsior. Uit vijftien duels haalde de ploeg 29 punten. 

Hilterman en Van Ooijen
Jeredy Hilterman is met acht goals de topscorer van FC Emmen. Peter van Ooijen gaf de meeste assists: zes. 

Apau en Bijleveld
Twee spelers van FC Emmen hebben een verleden in Alkmaar. Mitch Apau speelde van 2003 tot 2005 in de AZ Jeugdopleiding, Teun Bijleveld deed dat van 2009 tot 2017.  

Dos Santos en Jacobs
Jong AZ en FC Emmen stonden in competitieverband tweemaal eerder tegenover elkaar. Beide ontmoetingen werden gewonnen door Jong AZ. Op 20 oktober 2017 kwam FC Emmen op bezoek in Zaanstad. . Door goals van Dabney Dos Santos en Jamie Jacobs werd het toen 2-1. 


Arbiter
De wedstrijd staat onder leiding van Sam Dröge. De arbiter wordt langs de lijnen bijgestaan door Marco Ribbink en Michael Rasch. Niels Boel is aangesteld als vierde official. 

Live
Jong AZ - FC Emmen is te volgen via AZ's Twitter-account en het schakelprogramma van ESPN, waar later die avond ook highlights te zien zijn.

Coronamaatregelen
Wegens de landelijke coronamaatregelen is er geen publiek toegestaan bij het treffen met FC Emmen. Er is dan ook geen kaartverkoop.  

FC Eindhoven
Komende vrijdag gaat Jong AZ op bezoek bij FC Eindhoven. Het duel in het Jan Louwers Stadion begint om 20:00 uur. 

Programma Keuken Kampioen Divisie
Maandag:
Jong Ajax - Roda JC
Jong AZ - FC Emmen
Jong FC Utrecht - FC Volendam
Jong PSV - NAC Breda