Netherlands Keuken Kampioen Divisie 2021/2022
vrijdag, 01 april 2022
20:00

WEDSTRIJD: Jong AZ - Jong PSV

Jong AZ speelt op vrijdag 1 april de thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen Jong PSV.

Om toegang te krijgen tot dit duel moet je in het bezit zijn van een seizoenkaart of wedstrijdkaart, een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar en ouder) en een geldig legitimatiebewijs.

Seizoenkaarthouders van Jong AZ hoeven zich niet meer aan te melden.

Coronatoegangsbewijs

Het coronatoegangsbewijs kun je verkrijgen als je binnen 24 uur vóór de wedstrijd negatief getest bent op het coronavirus, een geldig herstelbewijs hebt of langer dan 2 weken geleden volledig bent gevaccineerd. Er geldt een dringend advies om je coronatoegangsbewijs bij het betreden van het stadion te aten zien via de CoronaCheck-app. Je kunt de CoronaCheck-app gratis downloaden in jouw appstore.

Maak je toch gebruik van een papieren coronatoegangsbewijs? Print dan alleen het bewijs voor Nederland. Het internationaal bewijs is niet bruikbaar. Print het bewijs voor Nederland op A4-papier volgens de instructies in het document. Pas het formaat van het document niet aan, de QR-code is dan ca. 8 bij 8 cm. Verkleind of vergroot is de QR-code niet bruikbaar.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app

Uitleg (incl. demo) over de werking van de CoronaCheck-app

Direct een afspraak maken om je te laten testen

Let op: het gele vaccinatieboekje of een vaccinatiebewijs is geen coronatoegangsbewijs.


Losse verkoop

Er is voor deze wedstrijd vrije verkoop, je kunt een onbeperkt aantal kaarten kopen. Je hebt geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig om kaarten aan te schaffen.

Je kunt via onderstaande link tot en met vrijdag 1 april 11.00 uur kaarten bestellen. Vrijdag 1 april is het daarnaast mogelijk vanaf 18.30 uur aan de stadionkassa van het ATC kaarten te kopen (betaling per pintransactie).

Tarief

Een toegangskaart kost € 6.
Er zijn weer seizoenkaarten voor Jong AZ beschikbaar. Voor € 35 zie je de resterende  Keuken Kampioen Divisie thuiswedstrijden van Jong AZ. 


Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen in het coronabeleid van de overheid.