0
Eredivisie
zondag, 21 mei 2023
14:30
3

WEDSTRIJD: NEC - AZ

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar.


De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee:

- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021) voor de Eredivisie, het bekertoernooi en de UEFA toernooien. 

De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 

Uitverkocht


Let op: de verkoop voor deze wedstrijd is uitsluitend online.

Verkoopoverzicht:
AZ'ers met hoogste voorrangsrecht: exclusief t/m woensdag 3 mei 23:59 uur. 

De eerste groep AZ'ers heeft het hoogste voorrangsrecht en kan t/m woensdag 3 mei 23:59 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben de eerste voorrangsperiode (t/m 3 mei 23:59 uur) toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.

AZ Seizoen- of Clubkaarthouders kunnen indien er nog kaarten beschikbaar zijn vanaf donderdag 4 mei 9:30u een kaart bestellen.


Busvervoer

Alle beschikbare buskaarten zijn uitverkocht

  • Busvoucher 1 per geverifieerde Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 19-05-2023 (12:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 23 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 28 niet-leden

* = na dinsdag 16-05-2023 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 21-05-2023 vanaf 10:45u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi 

De autocombikaarten zijn uitverkocht

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.

Let op; het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 19-05-2023 (12:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 11


Omwissel

De vouchers autocombi en parkeervoucher moeten op 21-05-2023 om 13:20u worden omgewisseld op de omwissel locatie A12 P De Buunderkamp (tankstation, tussen afritten 24 en 25). Je ontvangt bij de omwissel de toegangskaarten en de parkeerkaart voor het stadion in Nijmegen.

Het bezoeken van de binnenstad van Nijmegen en gebruik van ander vervoer dan de auto is niet toegestaan.