26
0253 Onder 12 (najaarsreeks)
zaterdag, 11 september 2021
12:00
3

WEDSTRIJD: Onder 12 - FC Volendam O12

ZAANSTAD- AZ Onder 12 heeft zaterdag de derby met FC Volendam op zijn naam geschreven. Op het AFAS Trainingscomplex won de ploeg van trainers Dico Blei en Tim Appel met 26-3. 

"We hebben een aardige wedstrijd gespeeld", vertelde Appel. "We zijn steeds meer aan het groeien in hoe wij het AZ-voetbal een hele wedstrijd lang willen spelen. We creëren weer een heleboel kansen en het is te zien dat die steeds groter en beter uitgespeeld worden."

'Duidelijk te zien'
Blei: "Er zaten weer mooie aanvallen en goals tussen. En dat ondanks de relatief kleine ruimtes die we moesten bespelen. Het is duidelijk te zien dat we als team stappen maken. Dat is een leuk proces om te begeleiden."

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
AZ Onder 12 - FC Volendam 26-3

Twin Games

Selectie AZ: Brad Nederlof, Jaycen Luca Duijker, Quinn de Heus, Abutalib Hamid Mohammad, Aert de Gelder, Charly van Oosterhout, Christian Simunovic, Dinar Ait Errami, Giel Kappelhof, Henk Schuit, Jeano Vos, Jeremiah Oladoyinbo Ojomo, Jesse van Ruler, Jessey Jay van der Mije, Jim Jansen, Joey Plat, Kai Ng, Mawulom Gota-Toudji, Rafael van Dissel, Thijs Schoen, Ty Tosch, Willem Schuit, Xavi Höke. 

Foto's: AZ Media / Jarrik Bijsterbosch