0
Netherlands Eredivisie 2022/2023
zaterdag, 12 november 2022
21:00
1

WEDSTRIJD: PSV - AZ

Op zaterdagavond 12 november speelt AZ de belangrijke en laatste uitwedstrijd van 2022 tegen PSV. Vorig jaar wist AZ te winnen in Eindhoven, het winnende doelpunt toen werd gemaakt door Jesper Karlsson.

Alle beschikbare kaarten zijn uitverkocht 

Maximale steun

De Supportersvereniging AZ wil zorgen dat onze jongens in Eindhoven de maximale steun krijgen.

Korting op tickets

De kaarten voor deze wedstrijd worden daarom aangeboden met een aanzienlijke korting. Voor een buscombikaart toegangskaart betalen leden voor deze wedstrijd slechts € 15 euro en niet-leden € 20. Zonder deze korting bedragen de normale tarieven voor uitwedstrijden € 23 voor leden en € 28 voor niet-leden. Kies je er toch voor om met de autocombi af te reizen, dan betaal je slechts € 12 in plaats van € 17 voor je ticket.

Steun AZ in deze belangrijke topwedstrijd en zorg samen met de SV voor een volledig uitverkocht bezoekers vak!

Toekomstige acties

De Supportersvereniging AZ organiseert en financiert deze actie. We verwachten dat alle supporters dit gebaar op de juiste waarde inschatten en zich op een positieve wijze zullen gedragen. De supportersvereniging zal zich dan inzetten om meer acties te laten volgen om onze club massaal te steunen.

Tot ziens in Eindhoven!


Er zijn maximaal 1600 plaatsen beschikbaar.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.


Busvervoer

De beschikbare kaarten voor het busvervoer zijn uitverkocht.

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 11-11-2022 (12:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 15 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 20 niet-leden

* = na dinsdag 08-11-2022 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. 

Definitieve vertrektijden bussen:

Bus 1 t/m 9: 17.15 uur 

Bus 10 t/m 15: 17.45 uur

Bus 16 t/m 18: 18.15 uur  

De bussen vertrekken op 12-11-2022 vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

De vervoersregeling is gewijzigd van eigen vervoer naar autocombi. 

In een aanvullend overleg met de lokale autoriteiten in Eindhoven en PSV is gebleken dat de eigen vervoer regeling voor de wedstrijd PSV – AZ in verband met lokale festiviteiten tot onoverkomelijke bezwaren leidt. Constructief overleg met alle partijen heeft geleid tot een oplossing waarbij met een uiterste inspanning het bezoek voor alle AZ’ers met een eigen vervoer voucher op een aangepaste wijze toch mogelijk gemaakt wordt. Dit heeft wel tot gevolg dat de vervoersregeling voor deze wedstrijd is gewijzigd naar een autocombi.   

Alle supporters met een voucher voor eigen vervoer worden per email op de hoogte gesteld van deze wijziging.

Deze wijziging heeft tot gevolg dat:

• Elke AZ’er die een voucher voor eigen vervoer op zijn naam heeft en de wedstrijd via de autocombi bezoekt ontvangt als gevolg van deze wijziging voor 31 december 2022 een kortingscode van € 6 die te verzilveren bij de aanschaf van tickets voor het seizoen 2022-2023, omdat er op de vouchers voor eigen vervoer nu een autocombi-korting van toepassing is van € 6.
• Op loopafstand van het stadion is een speciale gratis parkeergelegenheid voor de AZ’ers georganiseerd met voldoende parkeercapaciteit voor alle 800 AZ'ers die met eigen vervoer willen reizen. De parkeerkaart waarmee je op de parkeerplaats kunt parkeren ontvang je uiterlijk vrijdag 11 november.
• Je kunt met een voucher voor eigen vervoer uitsluitend per auto naar Eindhoven afreizen en je moet jouw voucher(s) voor eigen vervoer omwisselen op de parkeerlocatie.

Supporters die ten gevolge van de wijziging geen gebruik meer kunnen of willen maken van hun voucher voor eigen vervoer kunnen:

1. Zo lang de voorraad strekt hun voucher(s) zonder extra kosten wijzigen naar een busvoucher.
Dit kan in orde gemaakt worden door de voucher(s) voor eigen vervoer in één email uiterlijk vandaag, woensdag 9 november, te sturen naar klantenservice@az.nl. Let op als je met mede AZ’ers in dezelfde bus wilt zitten dienen alle vouchers in één email (onder vermelding dat je wilt wijzigen naar busvoucher) tegelijk naar ons verzonden te worden, anders kunnen de kaarten niet in dezelfde bus ingedeeld worden. Het is helaas niet mogelijk een busnummer te kiezen en het is ook niet mogelijk om kaarten bij te bestellen omdat alle beschikbare toegangskaarten zijn uitverkocht.
Verzoeken tot wijziging worden uiterlijk vrijdag 11 november bericht of het mogelijk is. Er geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt, op = op. Mochten de beschikbare bussen vol zijn en de wijziging daardoor niet mogelijk zijn is het eventueel mogelijk een voucher voor eigen vervoer zonder kosten te annuleren.
2. De voucher(s) zonder kosten annuleren en het aankoopbedrag wordt retour gestort op de rekening van waar een voucher betaald is. Dit kan in orde gemaakt worden door de voucher(s) voor eigen vervoer uiterlijk vandaag, woensdag 9 november, onder vermelding dat je de vouchers wilt annuleren te mailen naar klantenservice@az.nl.


De beschikbare kaarten zijn uitverkocht.

  • Voucher eigen vervoer 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • t/m 11-11-2022 (12:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 12