Netherlands Eredivisie 2021/2022
zaterdag, 14 augustus 2021
16:30
Bestel direct

WEDSTRIJD: RKC Waalwijk - AZ

Voor de eerste uitwedstrijd met publiek zijn er om toegang te krijgen een aantal voorwaarden: je moet in het bezit zijn van een voucher voor de bus of autocombi, een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar en ouder) en een geldig legitimatiebewijs.

Er zijn maximaal 400 plaatsen beschikbaar.

Coronatoegangsbewijs

Het coronatoegangsbewijs kun je verkrijgen als je binnen 24 uur vóór de wedstrijd negatief getest bent op het coronavirus of langer dan 2 weken geleden volledig gevaccineerd. Er geldt een dringend advies om je coronatoegangsbewijs bij het betreden van het AFAS stadion te laten zien via de CoronaCheck-app. Je kunt de CoronaCheck-app gratis downloaden in jouw appstore.

Maak je toch gebruik van een papieren coronatoegangsbewijs? Print dan alleen het bewijs voor Nederland. Het internationaal bewijs is niet bruikbaar. Print het bewijs voor Nederland op A4-papier volgens de instructies in het document. Pas het formaat van het document niet aan, de QR-code is dan ca. 8 bij 8 cm. Verkleind of vergroot is de QR-code niet bruikbaar.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app

Uitleg (incl. demo) over de werking van de CoronaCheck-app

Direct een afspraak maken om je te laten testen

Let op: het gele vaccinatieboekje of een vaccinatiebewijs is geen coronatoegangsbewijs. 


Busvervoer

Het is verplicht tijdens de busreis een mondkapje te dragen.

  • Busvoucher 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart
  • t/m 13-08-2019 (12:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 23 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 28 niet-leden

* = na dinsdag 10-08-2019 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 14-08-2019 om 13:15u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.

Let op; het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart
  • t/m 13-08-2019 (12:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 9

De vouchers autocombi kunnen 14-08-2019 vanaf 15:15 uur op bij de ingang van het bezoekersvak van het Mandemakers Stadion te Waalwijk worden omgewisseld. Er geldt verplicht parkeren in de bussluis. Gebruik van ander vervoer dan de auto is niet toegestaan.


Routebeschrijving:

Vanuit Gorinchem / Breda en 's-Hertogenbosch

Neem de A59 richting Waalwijk. Bij Waalwijk aangekomen neemt u de afslag Waalwijk-Oost en volgt u de weg naar rechts. Bij het kruispunt slaat u rechtsaf en blijft deze weg volgen. Na ± 500 meter maakt de weg een scherpe bocht naar links, u blijft deze volgen. Na een paar honderd meter ziet u de lichtmasten reeds van het stadion. Slaat u voor het stadion rechtsaf, de Olympiaweg, heeft u de mogelijkheid de auto te parkeren.


Vanuit Tilburg
Komende vanuit Tilburg gaat u bij de stoplichten rechtsaf (bij Piet Klerks). Deze weg blijft u volgen tot de T-Kruising , hier gaat u linksaf. Na 500 meter, u rijdt nu in de Akkerlaan, ziet u het stadion aan uw linkerhand. Slaat u na het stadion linksaf, de Olympiaweg, heeft u de mogelijkheid de auto te parkeren.