1
Eredivisie
zondag, 20 augustus 2023
16:45
3

WEDSTRIJD: RKC Waalwijk - AZ

Er zijn maximaal 600 plaatsen beschikbaar.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Busvervoer

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 18-08-2023 (12:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 26 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 31 niet-leden

* = na dinsdag 15-08-2023 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. 
De bussen vertrekken op 20-08-2023 vanaf 13:45u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Om zoveel mogelijk AZ'ers in de gelegenheid te stellen de wedstrijd te bezoeken kun je alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.
Indien nog beschikbaar, kun je na dinsdag 15-08-2023 16:00 uur ook een bestelling plaatsen als je minimaal 2 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt. 

Let op: het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • t/m 18-08-2023 (12:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 12

Er dient verplicht geparkeerd te worden, op vertoon van de parkeervoucher, in de bussluis van het Mandemakers stadion te Waalwijk. De vouchers autocombi kunnen op 20-08-2023 vanaf 15:30u worden omgewisseld bij de achterzijde van deze bussluis bij het Mandemakers stadion te Waalwijk (zie aanrijdroute hieronder). 

Het bezoeken van de binnenstad van Waalwijk of reizen met ander vervoer dan de bus of auto is niet toegestaan. Er geldt een permanent alcoholverbod op de weg en in het gebied rondom het RKC-stadion.


Verplichte aanrijdroute naar de bussluis van het Mandemakers stadion

Volg de A59 in de richting Waalwijk en neem afslag 37 in de richting Tilburg – Efteling (N-261). Bovenaan de afslag sla je af richting Tilburg-Efteling. 

De eerste afrit nemen op de N-261 en boven op de rotonde N-261 bij Piet Klerkx meubelboulevard driekwart rond de Prof. Kamerlingh Onnesweg op rijden, daarna rechtdoor Mozartlaan en rechtdoor Blyde Incomstelaan.

Op de rotonde (Blyde Incomstelaan) linksaf de Burg. Smeelelaan oprijden. Gekomen bij de eerste verkeerslichten rijd je rechtsaf de Ambrosiusweg op. Vervolgens sla je rechtsaf naar de Olympiaweg (P1/P2/P3). Op vertoon van de parkeerkaart volg je de instructies van de parkeerwachten.