1
Eredivisie
zaterdag, 25 januari 2020
18:30
2

WEDSTRIJD: SC Heerenveen - AZ

Er zijn maximaal 1.250 toegangskaarten beschikbaar.
Voor de autocombi zijn er maximaal 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

Busvervoer

  • Busvoucher 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart
  • t/m 24-01-2020 (12:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 23 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 28 niet-leden

* = na dinsdag 21-01-2020 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. De bussen vertrekken op 25-01-2020 vanaf 15:30u vanaf P4. De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

De kaarten voor de autocombi zijn uitverkocht.

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 vouchers selecteert én 1 parkeervoucher toevoegt.

  • Voucher autocombi 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart
  • Per order minimaal 3 en maximaal 5 vouchers in combinatie met 1 parkeervoucher
  • t/m 24-01-2020 (12:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 11

Als je kaarten voor mede AZ-ers wilt bestellen, koppel dan dat je voordat je besteld jouw mede AZ-ers met een AZ-clubkaart of AZ-Seizoenkaart aan jouw account. Dit kun je in jouw eigen account regelen . Vervolgens kun je bij het bestellen, als je het door jou gewenste aantal kaarten (minimaal 3 en maximaal 5) in je winkelmand hebt, de kaarten op naam van de aan jouw account gekoppelde AZ-ers zetten. Let op; het is niet mogelijk achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voordat je deze afrekent.

De vouchers voor de autocombi kunnen op 25-01-2020 tussen 17.00 en 18.30 uur op parkeerterrein P5A van het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen per persoon worden omgewisseld. Het is niet mogelijk een voucher voor een andere AZ-er, die niet ter plaatse is, om te wisselen. Op vertoon van de bestelde parkeervoucher kan er geparkeerd worden. Bezoek aan de binnenstad van Heerenveen en gebruik van ander vervoer dan de auto is niet toegestaan.

Er geldt voor deze wedstrijd een verplichte route:

Vanaf ZwolleVanaf Joure/Leeuwarden/Drachten
- Neem op de A32 afrit 11 Heerenveen-Oranjewoud
- Onderaan de afrit linksaf
- Onder de snelweg door en vervolgens rechtsaf
- Volg de de borden P5
- Volg vanaf knooppunt Heerenveen de A32 richting Heerenveen
- Neem op de A32 afrit 11 Heerenveen-Oranjewoud
- Onderaan de afrit rechtsaf
- Direct weer rechtsaf en volg de borden P5

Vanaf parkeerterrein P5A is een verplichte looproute naar de ingang van de bussluis van het bezoekersvak. Na de wedstrijd zal, afhankelijk van de verkeerssituatie, er zoveel mogelijk in 1 groep via dezelfde uitrit worden laten uitgereden. Volg de aanwijzingen van de politie en/of stewards op.


HEERENVEEN- Dankzij doelpunten van Dani de Wit en Myron Boadu won AZ zaterdag op bezoek bij sc Heerenveen. Een terugblik in beeld.

Foto's: Ed van de Pol / edvandepol.nl

SC Heerenveen 4-3-3
# Speler
Wissels
FC Kairat 1
# Speler
Wissels