0
Netherlands Eredivisie 2022/2023
vrijdag, 03 maart 2023
20:00
1

WEDSTRIJD: Vitesse - AZ

De kaarten voor Vitesse - AZ zijn uitverkocht

Er zijn maximaal 1000 plaatsen beschikbaar. Er zijn maximaal 12 bussen (maximaal 700 supporters) beschikbaar.

De uitwedstrijd is ten gevolge van de uitkomst van de loting voor de achtste finale van de Uefa Europa Conference League verplaatst van zondag 5 maart 14.30 uur naar vrijdag 3 maart 20.00 uur.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee:

- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021) voor de Eredivisie, het bekertoernooi en de UEFA toernooien. 

De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 

Verkoopoverzicht:

AZ'ers met hoogste voorrangsrecht: exclusief t/m woensdag 8 februari 23:59 uur. 

De eerste groep AZ'ers heeft het hoogste voorrangsrecht en kan t/m woensdag 8 februari 23:59 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben de eerste voorrangsperiode (t/m 8 februari 23:59 uur) toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.

Alle seizoenkaart-, en clubkaarthouders vanaf donderdag 9 februari 9:30 uur. 

De tweede groep AZ'ers die een voucher kan bestellen, zijn de seizoenkaart-, en clubkaarthouders. Zij kunnen 1 kaart per AZ'er bestellen. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.

Busvervoer

Het busvervoer is uitverkocht

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • € 23 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
  • € 28 niet-leden

* = na dinsdag 28-02-2023 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 03-03-2023 vanaf 16:00u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

De autocombi is uitverkocht

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal van 100 parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt. 

Let op; het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent. 

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • € 11

De voucher autocombi kan op 03-03-2023 vanaf 19:00u worden omgewisseld op de parkeerplaats bij het bezoekersvak van het GelreDome te Arnhem. Je ontvangt bij de omwissel de toegangskaarten en de parkeerkaart voor het stadion in Arnhem.

Het bezoeken van de binnenstad van Arnhem en gebruik van ander vervoer dan de auto is niet toegestaan.