Nacompetitie
donderdag, 26 mei 2022
20:00

WEDSTRIJD: Vitesse - AZ

Geen verkoop alcoholhoudende drank bij uitwedstrijden

Het afgelopen seizoen hebben zich herhaaldelijk vervelende incidenten voorgedaan, waarbij het gebruik van alcoholhoudende drank in veel gevallen duidelijk van invloed is geweest. AZ heeft aan deze incidenten steeds, zo veel mogelijk door middel van een persoonsgerichte aanpak, een einde proberen te maken. Dit heeft niet tot het beoogde resultaat geleid waardoor AZ, na hiervan de supportersvereniging op de hoogte te hebben gesteld, helaas het besluit heeft genomen om bij uitwedstrijden geen verkoop van alcoholhoudende drank op het bezoekers vak meer toe te staan.  Tijdens het vervoer van supporters met de bus zal na de wedstrijd wel gematigd verkoop van alcoholhoudende drank plaatsvinden.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Er zijn maximaal 1000 plaatsen beschikbaar.

Busvervoer

Er zijn geen buskaarten meer verkrijgbaar. De gereserveerde bussen zijn vol.

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 25-05-2022 (14:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 23 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 28 niet-leden

* = na dinsdag 24-05-2022 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 26-05-2022 vanaf 16:00u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.

Let op; het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • t/m 25-05-2022 (14:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 11

De vouchers autocombi kunnen op 26-05-2022 tussen 19:00u en 20:00u worden omgewisseld op de parkeerplaats bij het bezoekersvak van het GelreDome te Arnhem. Alleen op vertoon van de bestelde parkeervoucher kan er geparkeerd worden. Gebruik van ander vervoer dan de auto is niet toegestaan. Op het terrein rond het GelreDome geldt een alcoholverbod.