2
UEFA Europa Conference League
donderdag, 11 mei 2023
21:00
1

WEDSTRIJD: West Ham United FC - AZ

Informatie over de kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk.

Voor de start van de kaartverkoop zijn wij in afwachting van de afspraken tussen beide clubs en de lokale autoriteiten. 

Het boeken van reis en verblijf is geheel op eigen risico. 

Let op! De voorwaarden om toegang te krijgen tot het land en de wedstrijd zijn uiteen gezet door de Rijksoverheid in het reisadvies voor het Verenigd Koninkrijk. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om het reisadvies regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jou van toepassing zijn. Het reisadvies lees je hier. Één voorwaarde om toegang te krijgen tot het land is dat je in het bezit moet zijn van een geldig paspoort.
De beschikbare kaarten voor West ham United - AZ zijn uitverkocht. Mogelijk worden er nog kaarten geannuleerd. Om daarvoor in aanmerking te komen kun je je nog aanmelden voor de wachtlijst door te mailen naar ticketing@az.nl onder vermelding van het aantal kaarten en per kaart de naam en het een klantnummer van de AZ'er met aankooprecht. De kaarten worden eventueel toegewezen in volgorde van binnenkomst van de e-mails.

Er zijn maximaal 3000 plaatsen beschikbaar.

Update 28 april 16.30 uur: Inmiddels zijn er ruim 2650 kaarten verkocht, er zijn nog circa 350 kaarten beschikbaar.


Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
Om toegang te krijgen tot Engeland moet je in het bezit zijn van een geldig paspoort.

Voorrangsrecht
De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee: 

  • De aankopen voor UEFA uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021)*
  • De aankopen voor de uitwedstrijden in de Eredivisie en voor de KNVB beker (vanaf 1-7-2021)*
  • Of je wel of geen seizoenkaart 2022-2023 hebt
    * (Aankopen voor wedstrijden van de UEFA toernooien hebben in de regeling voor deze wedstrijd een zwaardere weging ten opzichte van de nationale competities)

De supporters die de meeste uitwedstrijden hebben bezocht en/of  een seizoenkaart hebben komen het eerst in aanmerking. 

Let op: de verkoop voor deze wedstrijd is uitsluitend online.


Verkoopoverzicht:


AZ'ers met hoogste voorrangsrecht: exclusief t/m donderdag 27 april 23:59 uur.

De eerste groep AZ'ers heeft het hoogste voorrangsrecht en kan t/m donderdag 27 april 23:59 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

Vanaf vrijdag 28 april 10.00 uur kunnen alle AZ Seizoenkaarthouders een voucher bestellen.Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ Seizoenkaarthouders en AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben (28 april tussen 10.00 en 13:00 uur) toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.

Vanaf vrijdag 28 april 13.00 uur kunnen indien nog beschikbaar ook alle AZ Clubkaarthouders met een geverifieerd account kaarten bestellen. 


Eigen vervoer
Voucher eigen vervoer 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder

  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • € 27,50


Reisadvies

De voorwaarden om toegang te krijgen tot het land en de wedstrijd zijn uiteen gezet door de Rijksoverheid in het reisadvies voor het Verenigd Koninkrijk. Het reisadvies is aan veranderingen onderhevig. We adviseren je om het reisadvies regelmatig te controleren op wijzigingen die voor jou van toepassing zijn. Het reisadvies lees je hier.


Omwisselen

Je kunt jouw voucher(s) op zaterdag 6 mei en op maandag 8 mei omwisselen in het AZ Fancentrum (ingang 8 van het AFAS Stadion). Openingstijden AZ Fancentrum: zaterdag 6 mei van 10:00 tot 17:00 uur en maandag 8 mei van 13:00 tot 17:00 uur. Let op: zondag 7 mei is het AZ Fancentrum gesloten. Je dient voor het omwisselen de voucher(s) te printen. 

Wanneer je op hetzelfde vak als mede supporters wilt plaats nemen dien je de vouchers te verzamelen en tegelijkertijd om te wisselen. 

Aanvullende informatie voor jouw bezoek aan West Ham United FC - AZ: