1
Eredivisie
zondag, 06 oktober 2019
16:45
1

WEDSTRIJD: Willem II - AZ

Er zijn maximaal 600 plaatsen beschikbaar.


Busvervoer

  • Busvoucher 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart
  • t/m 04-10-2019 (12:00 uur)* online of in het AZ Fancentrum
  • € 23 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 28 niet-leden

* = na dinsdag 01-10-2019 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. De bussen vertrekken op 06-10-2019 om 13:45u vanaf P4. De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.


Autocombi

  • Voucher autocombi 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart
  • t/m 04-10-2019 (12:00 uur) online of in het AZ Fancentrum
  • € 11

De vouchers autocombi kunnen 06-10-2019 vanaf 15:15 uur bij de ingang van het bezoekersvak van het Koning Willem II Stadion te Tilburg worden omgewisseld. Er zijn voor deze wedstrijd 100 parkeerplaatsen beschikbaar, je dient met minimaal 3 personen per auto te reizen. Er dient verplicht geparkeerd te worden op het parkeerterrein van het bezoekersvak. Het bezoeken van de binnenstad en reizen met ander vervoer dan de auto is niet toegestaan. 

Klik hier voor de verplichte parkeerkaart en routebeschrijving.


ZAANSTAD- Wat zegt Arne Slot een dag later over het gelijkspel tegen Manchester United? Hoe ervaart zijn ploeg de volle speelkalender? Hoe gaat het met de blessure van Albert Gudmundsson? En wat verwacht hij van de competitiewedstrijd tegen Willem II? Een voorbeschouwing.

“Ik blijf erbij dat dit gelijkspel aanvoelt als jammer”, zei Slot vrijdag op het AFAS Trainingscomplex. “Maar het is niet zo dat we de ene na de andere grote kans gecreëerd hebben. En United heeft het bovendien verdedigend goed op orde.”

Poule
Slot: “Het was voor ons een mooie test, maar ook een wedstrijd die we in deze poule niet mochten verliezen. Na dit gelijkspel moet United nog écht aan de bak. Dat is voordelig voor ons.”

Fit
AZ speelt dit seizoen drie duels per week. “Daar zijn onze jongens ook toe in staat”, beaamde Slot. “Ze zijn ongelofelijk fit. We zien daar geen enkel verval in. Ze weten ons ook wat dat betreft weer elke keer te verbazen.”

Bizot
Marco Bizot zag zijn sterke seizoen vrijdag beloond worden met een plek in de definitieve selectie van Oranje. Slot: “Dat heeft hij ruimschoots verdiend. Als je ziet hoe Marco de afgelopen maanden staat te keepen, is dit een mooie beloning.”

Gudmundsson
In het thuisduel met Heracles Almelo viel Gudmundsson geblesseerd uit. “Zijn enkelkwetsuur is erger dan we gedacht hadden”, zei Slot. “Heel vervelend voor hem, want Albert was echt op de deur aan het kloppen. Voorlopig komt hij niet in actie.”

Willem II
Slot: “We zullen nog wel even terugdenken aan vorig jaar, toen we twee keer hebben verloren in Tilburg. In het competitieduel hadden we een slechte start: we stonden al na vijf minuten op achterstand. En in de beker hebben ze ons aanvalsspel over de zijkanten goed afgestopt. Willem II is wel een tegenstander waartegen we ons eigen spel kunnen spelen.”

AZ TV
Bekijk hieronder de voorbeschouwing op AZ TV.

Live
Willem II - AZ begint zondag om 16:45 uur. Niet in het stadion aanwezig? Volg de wedstrijd live via het Twitter-account van AZ en de blog op AZ.nl.

TILBURG- Na vier competitiezeges op rij bleef AZ zondag steken op een gelijkspel bij Willem II. AZ Media legde het duel vast in een regenachtig fotoverslag.

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl

Willem II
# Speler
Wissels
FC Kairat 1
# Speler
Wissels