KNVB Beker
donderdag, 28 februari 2019
20:45

WEDSTRIJD: Willem II - AZ


Maximaal 600 plaatsen beschikbaar. 

Alle beschikbare kaarten zijn uitverkocht.

Bij busvervoer worden de toegangskaarten in de bus verstrekt. Indien je niet met de bus meereist is het niet mogelijk de wedstrijd te bezoeken.


Voorrangsregeling

In overleg met de supportersverenigingen vindt de verkoop plaats in fases met voorrangsrecht.

Voor het bepalen van het voorkeursrecht tellen mee: 
- De aankopen voor de thuiswedstrijden in de KNVB Beker (2018-2019) tegen PEC Zwolle en Vitesse.
- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2017) voor de Eredivisie en het bekertoernooi. 


De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 

Verkoopoverzicht:

AZ'ers met hoogste voorrangsrecht exclusief tot en met maandag 11 februari 

De eerste groep van 538 AZ'ers heeft het hoogste voorrangsrecht en kann tot en met maandag 11 februari exclusief een voucher bestellen. De klant/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

AZ'ers met tweede voorrangsrecht vanaf dinsdag 12 februari 09:30 uur
De tweede groep (885 AZ'ers) heeft het tweede voorrangsrecht en kan vanaf dinsdag 12 februari 09:30 uur een voucher bestellen, zo lang de voorraad strekt. De klant/relatienummers van de groep AZ'ers met het één na hoogste voorrangsrecht vind je hier

Alle andere seizoenkaarthouders vanaf 15 februari 09:30 uur
Mochten er nog kaarten over zijn, dan kunnen seizoenkaarthouders vanaf vrijdag 15 februari vanaf 09:30 uur 1 kaart per AZ Seizoenkaart bestellen.

Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben de eerste voorrangsperiode (tot en met 11 februari) toegang tot de verkoop. Vanaf dinsdag 12 februari hebben zowel de AZ'ers met het hoogst als het tweede voorrangsrecht toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft.

Autocombi

  • € 12


Omwisselen

De vouchers kunnen 28-02-2019 vanaf 19:15 uur op bij de ingang van het bezoekersvak van het Koning Willem II Stadion te Tilburg worden omgewisseld.

Er zijn voor deze wedstrijd 90 parkeerplaatsen beschikbaar, je dient met minimaal 3 personen per auto te reizen.

Er dient verplicht geparkeerd te worden op het parkeerterrein bij het bezoekersvak. Het bezoeken van de binnenstad van Tilburg en reizen met ander vervoer dan de auto is niet toegestaan.

Klik hier voor de parkeerkaart met routebeschrijving.


Busvervoer

  • Zie bovenstaand verkoopoverzicht
  • € 24 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
  • € 29 niet-leden

* = na vrijdag 22-02-2019 16:00 uur worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.


Bus
De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. 

De bussen vertrekken op 28-02-2019 om 16:45 uur vanaf P4.

Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

Line-ups