Ontdek met jouw eigen groep het AFAS Stadion

ALKMAAR- Voor groepen vanaf tien personen is het mogelijk om een groepsrondleiding te boeken. Dan worden je tal van wetenswaardigheden vertelt door uw persoonlijke gids. Verder is het mogelijk om de rondleiding uit te breiden met onder andere een lunch, de mogelijkheden lees je in het reserveringsformulier. In gezamenlijk overleg maken we er graag een arrangement op maat van.

HEAD_Rondleiding

De kosten van een reguliere groepsrondleiding zijn €10 voor volwassenen, €8 voor kinderen en zijn inclusief koffie/thee/limonade en een lekkernij. De kosten voor een kinderrondleiding zijn € 10 voor kinderen, €8 voor volwassenen en zijn ook inclusief een drankje en een lekkernij. Rondleidingen worden gehouden voor groepen van minimaal tien personen en duurt ruim één uur.

Hoe te boeken?
Om bovenstaande rondleiding te boeken klik je hier om het formulier in te vullen. Je kunt dit ook telefonisch aan ons doorgeven via 072 547 80 00.

Wanneer er bij de groep mindervalide mensen aanwezig zijn kun je dit bij de reservering doorgeven, dan kan de gids hier rekening mee kan houden.