Ontdek het AFAS Stadion met een klein gezelschap

ALKMAAR- Je loopt met een AZ-kenner een route door het stadion waarbij de verschillende verdiepingen bezocht worden en waar je tal van wetenswaardigheden over de club en het gebouw te weten komt.

HEAD_Rondleiding

De kleedkamer behoort tot het rondleidingsgebied (met uitzondering van wedstrijddagen). De rondleidingen worden op alle dagen van de week gegeven, behalve op zon- en wedstrijddagen. De rondleiding zal worden afgesloten in het AZ Fancentrum, het fraaie supporterscentrum waar alle mogelijke AZ-artikelen te verkrijgen zijn.

Kosten
De kosten van de rondleiding zijn €10 voor volwassenen en €8 voor kinderen en zijn inclusief koffie/thee/limonade en een lekkernij. Rondleidingen worden gehouden voor groepen van minimaal vier personen en duurt ruim één uur.

Hoe te boeken?
Om bovenstaande rondleiding te boeken klik je hier om het reserveringsformulier in te vullen. Je kunt ook telefonisch reserveren via 072 547 80 00.

Wanneer er bij de groep mindervalide mensen aanwezig zijn kun je dit bij de reservering doorgeven, dan kan de gids hier rekening mee houden.