Vier je verjaardagsfeestje in het AFAS Stadion

ALKMAAR- Kinderen kunnen het AFAS Stadion tijdens een rondleiding ontdekken met een speurtocht. Aan de hand van een ervaren gids bezoek je alle ruimtes in het stadion en worden er deuren geopend die normaal gesproken gesloten blijven.

HEAD_Rondleiding

Vier je verjaardagsfeestje in het AFAS Stadion

Je neemt plaats op de stoel van John van den Brom in de persruimte, ervaart hoe het is om in de dug-out van de AZ-selectie te zitten, gaat op de foto met de prijzen in de bestuurskamer en neemt plaats achter de microfoon van de stadionspeaker.

Vragenboekje
Tijdens de rondleiding moet je goed opletten, want je kunt de vragen uit het vragenboekje alleen invullen met de informatie die je ontdekt of wordt verteld in het stadion. Als je alle vragen goed hebt ingevuld, ontvang je een certificaat met jouw naam!

De kinderrondleidingen worden op basis van beschikbaarheid aangeboden. Voorwaarde is wel dat het wedstrijdschema van het eerste team dit toelaat. De kosten bedragen €10 voor kinderen en €8 voor volwassenen en zijn inclusief koffie/thee/limonade en een lekkernij. Rondleidingen worden gehouden voor groepen van minimaal vier personen en duurt ca. 90 minuten.

Hoe te boeken?
Om bovenstaande rondleiding te boeken klik je hier om het formulier in te vullen. Je kunt de reservering ook telefonisch aan ons doorgeven via 072 547 8000.

Wanneer er bij je groep mindervalide mensen aanwezig zijn kun je dit bij de reservering doorgeven, dan kan de gids hier rekening mee kan houden.