Bestellen

AZ heeft afgelopen seizoen een seizoen gedraaid waarin prestaties en aantrekkelijk voetbal elkaar in de armen sloten. En dat allemaal met een mix van talentvolle jeugd, gerichte aankopen en routine. Toeval? Nee. Sterker nog: dit was pas het begin. Ook het huidige seizoen zijn de wedstrijden rijk aan doelpunten en spektakel.

Button_bestellen
Button_informatie-over-bestellen

Wil jij dit seizoen een plek in het AFAS Stadion? Je kunt vanaf nu jouw seizoenkaart bestellen! De prijzen van de seizoenkaarten zijn hetzelfde gebleven als in het vorige seizoen, waardoor je als seizoenkaarthouder minimaal 30% korting hebt ten opzichte van losse kaarten.

NIEUW: Seizoenkaart 19-24 jaar
Nieuw in het seizoen 2018-2019 is de seizoenkaart voor fans in de leeftijdscategorie van 19 tot en met 24 jaar, die gebruik kunnen maken van een verlaagd tarief op vak J (Alkmaarder Hout-tribune) en de vakken V, W, X en Y (Van der Ben-tribune).

De vier tribunes van het AFAS Stadion hebben elk hun eigen karakter en fanbeleving. Lees hier meer over op de pagina's over de van der Ben-tribune, de Molenaar-tribune, de Alkmaarderhout-tribune of de Victorie-tribune.