Ga mee in de aanval!

AZ draait een seizoen waarin prestaties en aantrekkelijk voetbal elkaar in de armen sluiten. En dat allemaal met een mix van talentvolle jeugd, gerichte aankopen en routine. Toeval? Nee. Sterker nog: dit is pas het begin. En jij kunt er in 2018-2019 weer getuige van zijn.

Per 1 juni zijn alle niet-verlengde stoelen vrijgevallen. Als jouw stoel nog niet door een andere fan is gekocht, kun jij je eigen nog wel verlengen via onderstaande button.

Button_direct-verlengen
Button_alle-info-verlengen

Wil jij ook volgend seizoen jouw vaste plek in het AFAS Stadion? Verleng dan uiterlijk donderdag 31 mei 2018 jouw seizoenkaart. Na die datum wordt jouw plek vrijgegeven en kunnen ook andere fans jouw plaats kopen. De prijzen van de seizoenkaarten blijven hetzelfde als in het huidige seizoen, waardoor je minimaal 30% korting hebt ten opzichte van losse kaarten.

NIEUW: Seizoenkaart 19-24 jaar
Nieuw in het seizoen 2018-2019 is de seizoenkaart voor fans in de leeftijdscategorie van 19 tot en met 24 jaar, die gebruik kunnen maken van een verlaagd tarief op vak J (Alkmaarder Hout-tribune) en de vakken V, W, X en Y (Van der Ben-tribune).

Nieuwe seizoenkaarthouder?

Button_bestellen