Selectiedagen

HEAD_Selectiedagen

Stap 1: Maak een account aan
Om te kunnen bestellen heb je een account nodig op naam van de deelnemer. Maak dus eerst een account aan voor de persoon die gaat deelnemen aan de AZ Selectiedagen. Een account aanmaken doe je hier. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld en het account hebt aangemaakt, ontvang je een e-mail. Hiermee kun je het wachtwoord instellen.

Stap 2: Log in
Zorg dat je met het juiste account bent ingelogd. Ga naar de inlogpagina en klik rechtsboven op Inloggen. Log in met jouw e-mailadres en het wachtwoord (zie stap 1 als je geen wachtwoord hebt).

Wachtwoord vergeten
Ben je het wachtwoord vergeten? Vul dan jouw e-mailadres in bij het inlogscherm en klik op 'wachtwoord vergeten'. Er zal een link naar je e-mailadres worden verstuurd zodat je het wachtwoord kunt resetten.

Stap 3:
Klik op Bestel of klik op deze link om te bestellen. Maak een keuze voor tijd en locatie en vervolg het bestelproces. Houd hiermee rekening met de leeftijd van de deelnemer. Je kunt één ticket per account bestellen. De clubgegevens van de deelnemer zijn namelijk erg belangrijk en die kunnen maar eenmaal per account worden ingevuld. Wil je meerdere tickets bestellen? Zorg dan dat je per deelnemer een account aanmaakt.

BODY_MogelijkgemaaktdoorAFAS