Selectiedagen FAQ

HEAD_Selectiedagen

Deze pagina komt voort uit de meest gestelde vragen die AZ binnenkrijgt over de AZ Selectiedagen. Loop jij ergens tegenaan wat je hier niet terug kunt vinden? Stuur dan een mail naar .

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Als je lid bent van de Waaghalzen of de AllstarZ of als je een seizoen-/clubkaart hebt, betekent dit dat je een account hebt bij AZ. Jouw gebruikersnaam is je lidnummer. Het lidnummer wordt ook wel het klantnummer genoemd. Ga naar het inlogscherm en vul bij gebruikersnaam je lidnummer in. Klik vervolgens op 'Wachtwoord vergeten'. Een link om je wachtwoord te resetten wordt naar het e-mailadres gestuurd wat bij ons bekend is. Ontvang je geen mail en is deze ook niet in je ongewenste berichten/ spam terecht gekomen? Stuur dan een mail naar

Ik heb geen AZ-account, kan ik dan wel een ticket bestellen voor de AZ Selectiedag?
Nee, je hebt een AZ-account nodig om je in te schrijven. Bekijk hier de stappen die je dient te doorlopen om een account aan te maken.

Ik kan mij niet opgeven voor meerdere AZ Selectiedagen. Hoe kan dat?
De reden is dat je per account slechts één AZ Selectiedag ticket kunt bestellen. In het verleden zijn er veel problemen geweest met deelnemers die dubbel op de lijst terecht kwamen of verkeerde orders. Door het proces op deze manier in te richten, hopen wij dat er veel problemen worden voorkomen. Wil je echt heel graag aan meerdere AZ Selectiedagen meedoen? Stuur dan een mail naar

Per deelnemer dient er een nieuw account aangemaakt te worden. De gegevens zijn namelijk onder andere belangrijk voor de groepsindeling. Wil je voor meerdere deelnemers tickets bestellen? Maak dan ook meerdere account aan.

Moet je lid zijn van de AZ Juniorclubs om mee te doen?
Nee, dat hoeft niet. Iedereen tussen de 7 en 14 jaar kan meedoen met de AZ Selectiedagen. Het enige wat je nodig hebt is een AZ-account. Deze kun je in het bestelproces gemakkelijk aanmaken. Je betaalt als niet-lid € 10 per deelname. Als lid van de juniorclubs betaal je € 7,50 per deelname. Je kunt natuurlijk ook eerst lid worden om optimaal gebruik te maken van de voordelen van het lidmaatschap inclusief de korting voor de AZ Selectiedagen. Klik hier om direct lid te worden van de juniorclubs.

Wanneer krijg ik meer informatie over de AZ Selectiedag?
Uiterlijk één week van tevoren wordt een gedetailleerde informatiemail naar de deelnemers verstuurd. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een mail naar .

Is er voor keepers een aparte training?
Nee, er is geen aparte training voor keepers. Zij zullen samen met de veldspelers de training afronden. We willen natuurlijk wel zoveel mogelijk rekening houden met hen. Als een oefening vraagt om keepers, zullen de officieel ingeschreven keepers de voorkeur krijgen. De scouts zijn op de hoogte van de positie die de deelnemers hebben.

Zijn er echt bij elke AZ Selectiedag scouts aanwezig?
Ja, bij elke locatie zullen scouts van AZ speuren naar talent.

Wanneer hoor je of je bent gescout?
Er zijn twee scenario's als je hebt deelgenomen aan een AZ Selectiedag: je bent gescout of je bent niet gescout. Als je niet bent gescout, zul je hier geen bericht over ontvangen. We hopen natuurlijk wel dat je hebt genoten en veel hebt geleerd van de training. Als je wel bent gescout, hoor je dit meestal niet direct. De scouts kiezen er meestal voor om jou een tijdje te volgen. Zo kunnen zij bepalen of ze over een langere periode nog steeds enthousiast zijn over jou. De AZ Selectiedagen zijn namelijk slechts een momentopname. Zijn de scouts na de AZ Selectiedagen meteen overtuigd van jouw talent? Dan wordt er door hen contact met jou opgenomen.

BODY_MogelijkgemaaktdoorAFAS