Kom Sinterklaas vieren bij AZ!

Vier samen met AZ Sinterklaas! Kom gezellig langs bij ons jaarlijkse Sinterklaasfeest in het AFAS Stadion of zet jouw schoen in het Fancentrum en krijg een mooi AZ-cadeau!

HEAD_sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Heb jij de pepernoten al zien liggen in de winkel? Wij wel! En dit betekent maar één ding: Sinterklaas komt binnenkort weer naar Nederland. Natuurlijk slaan de Sint en zijn Pieten het AFAS Stadion niet over en komen zij op woensdagmiddag 21 november bij ons langs om er een groot feest van te maken! Samen met onze jongste supporters.

Om 15:00 uur trappen wij de middag af met de enige echte Hocus Pocus Piet Show. Beleef samen met onze Hocus Pocus Piet een magisch goochelavontuur, waar verhalen tot leven komen, tafels kunnen vliegen en pepernoten op een magische manier tevoorschijn worden getoverd! Wie weet mag jij de Hocus Pocus Piet wel assisteren en leert hij jou hoe je écht kunt toveren! Deze feestelijke sinterklaasmiddag zal tot ongeveer 16:45 uur duren.

Na de show heeft de Sint nog een leuke AZ-verrassing voor je én is er hoog bezoek in het AFAS Stadion. Hierbij kunnen Herry & Berry natuurlijk niet ontbreken.

Het feest is gratis toegankelijk voor onze Waaghalzen. We raden dit evenement aan voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud, echter zijn natuurlijk alle Waaghalzen welkom die deze magische dag willen beleven. Waaghalzen kunnen zich direct aanmelden via onderstaande button.

BUTTON_waaghals-aanmelden

Wil je dit spektakel niet missen? Geef je dan snel op en kom samen met je leeftijdsgenootjes Sinterklaas vieren op woensdagmiddag 21 november. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd mailen naar Herry & Berry via dewaaghalzen@az.nl.

BUTTON_lid

Voor niet-Waaghalzen kost het Sinterklaasfeest € 5. Vanaf maandag 29 oktober 12.00 uur is het mogelijk voor niet-Waaghalzen om zich aan te melden. Nog geen lid van de Waaghalzen, maar wel gratis naar het Sinterklaasfeest? Meld je dan aan voor de Waaghalzen! Niet-leden kunnen via onderstaande button kaarten kopen voor dit event.

BUTTON_sinterklaasfeest

Schoentje zetten bij AZ

HEAD_sinterklaas-schoenzetten (1)

Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij niet alleen feest wilt vieren met de Waaghalzen, maar ook supertrots is op jullie supporter-skills! Daarom mag elke stoere Waaghals zijn of haar schoentje zetten bij AZ!

Op 27, 28 of 29 november kun jij jouw mooiste sneaker, laarsje of voetbalschoen achterlaten in het AZ Fancentrum. Vervolgens wordt deze in de nacht van 29 op 30 november gevuld met een wel heel gaaf AZ-cadeau. Je kunt je gevulde schoen op 30 november of 1 december weer ophalen. Het Fancentrum is deze dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur, op 1 december is het AZ Fancentrum eveneens geopend voor de wedstrijd AZ - Willem ll .

BUTTON_waaghals-aanmelden

Omdat Sinterklaas graag van tevoren wil weten hoeveel Pieten hij naar het AFAS Stadion moet sturen, is het belangrijk dat je je niet vergeet op te geven. Waaghalzen kunnen gratis hun schoentje zetten en zich aanmelden via deze link. Voor niet-Waaghalzen vragen wij een bijdrage van 5 euro, kaarten voor dit event kun je bestellen via onderstaande button.

BUTTON_schoentje-zetten