Sportcafé

In het Sportcafé kunnen fans zowel voor elk thuisduel, in de rust als na afloop terecht om wat te drinken en te eten. De bar onder de Molenaar-tribune is twee uur voor en twee uur na de wedstrijd toegankelijk.

HEAD_Sportcafe

In het Sportcafé - dat voor alle AZ-fans te bezoeken is - kun je naar de persconferentie, analyses en andere nationale- en internationale voetbalwedstrijden kijken.

Barry van Galen
De officiële aftrap van de opening van het Sportcafé werd verricht door Barry van Galen. Hij is dan ook nadrukkelijke vertegenwoordigd in het Sportcafé. Naast de speciaal voor hem gereserveerde kruk is de bar naar de stilist van weleer vernoemd. De bar is aangekleed met enkele unieke relikwieën van de voormalige nummer 10 van AZ.

Amstel Vriendentafel
Amstel is al jaren trotse partner van AZ en dat zie je terug in de aankleding van het Sportcafé. Zo is het mogelijk om op een comfortabele Amstel-kruk plaats te nemen aan de Amstel Vriendentafel. Een robuuste tafel waar tien vrienden aan plaats kunnen nemen om vervolgens de opstelling door te spreken. Groot voordeel van de speciale tafel is dat er nooit meer discussie ontstaat wie het volgende ronde dient te halen, want het geïnstalleerde minirad wijst hier iemand voor aan.

Pepsi Jukebox
Naast het comfort van de tafels is er ook het comfort van de eigen muziekkeuze. Bij aankoop van twee XL-bekers Pepsi ontvangen supporters een muntje waarmee de Pepsi Jukebox bedient kan worden. De jukebox staat naast de bar en is voorzien van een zeer uitgebreid oeuvre. Zo kun je niet alleen kiezen uit de laatste hits of echte klassiekers, maar ook uit verschillende AZ-liederen.

Let op: Het Sportcafé is voor en na de wedstrijd voor iedereen toegankelijk. Dit betekent dat de ingang voorafgaand aan de wedstrijd aan de buitenkant ligt. Voor de aftrap van de wedstrijd kunnen de bezoekers van het Sportcafé via de gebruikelijke ingangen (buiten het stadion om) naar hun plek op de tribune.

Contactloos betalen
Op wedstrijddagen betaal je in de horecaruimtes van het AFAS Stadion contactloos met je bankpas. Contactloos betalen houdt in dat je niet langer met consumptiemunten je drankjes en snacks hoeft af te rekenen, maar dat je dat met een hiervoor geschikte bankpas kunt doen. Dat is veilig, snel én heel eenvoudig. Je hoeft niet langer in de rij te staan bij de muntenautomaat en je wordt sneller geholpen aan de balie.

fandag-310814-145030-1628[1]
fandag-310814-145357-1639[1]