Vergadering

HEAD_Vergadering

Wilt u werknemers, collega’s of relaties eens in een inspirerende omgeving met elkaar laten brainstormen of vergaderen? Dat kan in het AFAS Stadion! Overal in ons gebouw proeft u de sfeer van topsport en presteren. Dat alles in een warme voetbalambiance. In het AFAS Stadion staat persoonlijke aandacht voorop.

Bereikbaarheid
Het AFAS Stadion is gelegen aan de poort van Alkmaar en is via de A9/Ring Alkmaar zeer goed te bereiken. Rondom het AFAS Stadion heeft u voor uw evenementen de beschikking over voldoende parkeergelegenheid. Op de parkeerplaats beschikken we over oplaadpunten voor elektrische auto's.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Download dan een brochure of ontvang via deze link meer informatie.

Vergadering
Wij kunnen u diverse vergaderarrangementen aanbieden. Het AFAS Stadion beschikt over meerdere professionele ruimtes voor een vergadering, training, workshop of presentatie. De ruimtes zijn apart of gecombineerd te gebruiken en bieden ruimte voor alle mogelijke vergaderopstellingen. Het is ook mogelijk om uw vergadering in (een deel van) Grand Café Van Gaal te houden, maar u kunt ook een volledig rustige ruimte voor uw gezelschap creëren.

Activiteit
Wilt u uw vergadering in het AFAS Stadion houden en deze eventueel combineren met een activiteit? Klik hier voor meer informatie. Bekijk verder hier het zalenoverzicht van het AFAS Stadion of lees hier recensies van ondernemers die eerder met grote tevredenheid hun evenement in het stadion organiseerden.

Button_downloadnudebrochure
  • BODYVergadering-1.jpg
  • BODYVergadering-2.jpg
  • BODYVergadering-3.jpg
  • BODYVergadering-4.jpg
  • BODYVergadering-5.jpg
  • BODYVergadering-6.jpg