Verleng nu jouw seizoenkaart

Aan de hand van je vader voor het eerst naar AZ. Met opa en oma naar de training. Met mama naar de fandag. Met vrienden tweewekelijks naar het stadion. Clubliefde verbindt, al generaties lang.
 
Ook volgend seizoen staat een gretige spelersgroep te trappelen om samen met de supporters te strijden om de bovenste plaatsen in de Eredivisie, succes in de KNVB Beker en om faam te maken in Europa. Als seizoenkaarthouder beleef jij alle historische momenten vanaf jouw vaste plek. Natuurlijk wil jij ook in het seizoen 2017-2018 weer van de partij zijn en samen met AZ voor de Victorie gaan. Verleng daarom nu jouw seizoenkaart!

Hoe kan ik verlengen?
Wil jij ook volgend seizoen jouw vaste plek in het AFAS Stadion? Verleng dan uiterlijk woensdag 31 mei 2017 jouw seizoenkaart. Tot die tijd profiteer je van gegarandeerd plaatsbehoud. De prijzen van de seizoenkaarten (m.u.v. jeugdseizoenkaarten) blijven hetzelfde als in het huidige seizoen waardoor jij minimaal 30% korting hebt ten opzichte van losse kaarten. Je gaat dus minimaal vijf van de zeventien wedstrijden gratis en profiteert daarnaast van extra voordelen en kortingen.

Verlengen is simpel. Klik op verleng nu je seizoenkaart en je komt automatisch in de procedure voor verlenging van je seizoenkaart(en). Je kunt je seizoenkaart online betalen via iDEAL. Verlengen kan ook bij de kaartverkoopbalie in het AZ Fancentrum.

Button_NB_verlengen

Kinderseizoenkaart vanaf 100 euro
Net als op het veld bouwen we ook buiten het veld op de jeugd. Daarom krijgt de jeugd tot en met 18 jaar komend seizoen tot 40% en kinderen t/m 12 jaar tot 60% korting op de standaardtarieven van een seizoenkaart. In het familievak J is voor kinderen daardoor een seizoenkaart al verkrijgbaar vanaf € 100. Daarnaast ben je ook automatisch lid van de AZ AllstarZ of juniorclub De Waaghalzen.

Eerste recht op verplaatsen en bijkopen
Tot en met woensdag 10 mei hebben seizoenkaarthouders het exclusieve recht om te verplaatsen en/of om een plek bij te kopen voor familie en vrienden. Na deze datum kunnen ook onze andere fans een seizoenkaart bestellen.

Seizoenparkeerkaart
Kom jij met de auto naar de thuiswedstrijden in het AFAS Stadion? Er zijn seizoenparkeerkaarten verkrijgbaar voor P8 (verhard; € 150) en P9 (onverhard; € 75) waarmee je elk thuisduel verzekerd bent van een parkeerplaats dicht bij het stadion.

Snelle beslissers maken kans op fantastische prijzen
Snelle beslissers maken t/m woensdag 31 mei elke week kans op fantastische prijzen, waaronder een seizoenparkeerkaart op het stadionterrein of een foto met de hele AZ-selectie. Zorg dus dat je snel verlengt, want hoe eerder je dit doet, hoe meer kans je maakt op deze fantastische prijzen.

Vragen?
Kom je er niet uit? Of heb je je account voor het op 1 januari 2016 ingevoerde nieuwe kaartverkoopsysteem nog niet geactiveerd of ben je je wachtwoord vergeten? Wil je je seizoenkaart overdragen of opzeggen? Joris van Overeem legt het jou allemaal uit met behulp van een stappenplan en instructievideo’s. Klik op ‘Joris legt het uit’ boven in de navigatiebalk.