VriendenLoterij steunt AZ Jeugdopleiding

HEAD_vriendenloterij

Het opleiden van eigen jeugdspelers is één van de belangrijkste pijlers binnen AZ. De AZ Jeugdopleiding heeft de ambitie de beste van Nederland te worden en op het AFAS Trainingscomplex werken dagelijks tientallen AZ-talenten keihard aan de toekomst van de club. Jeugdexponenten zoals onder andere Dabney dos Santos, Joris van Overeem en Thom Haye hebben hierdoor hun debuut in het eerste elftal kunnen maken. Via de VriendenLoterij kun je AZ bij deze ambitie helpen.

Door de vele AZ-fans die meespelen in deze loterij, kan AZ haar talenten nóg beter klaarstomen voor het echte werk. De helft van de opbrengst van ieder lot gaat namelijk direct naar de AZ Jeugdopleiding.

Word ook vriend van AZ, je maakt dan direct kans op seizoenkaarten en andere fantastische AZ-prijzen! Ook maak je in de VriendenLoterij bij elke trekking opnieuw kans op prijzen uit een totale prijzenpot van maar liefst € 34,5 miljoen. Een mogelijk lotnummer heb je al op zak, want je speelt mee met jouw mobiel nummer. Meer info vind je op www.vriendenloterij.nl/az.