Lid worden

Wij, Herry & Berry, zijn de mascottes van AZ en zijn er om de voetballers geluk te brengen bij wedstrijden. Ook hebben wij onze eigen club, speciaal voor AZ-fans van 0 t/m 12 jaar. Deze club heet De Waaghalzen en voor iedereen die lid wordt van de Waaghalzen hebben wij veel leuks in petto. Word nu meteen lid voor seizoen 2018-2019 of lees nog even verder over de Waaghalzen.

Als je lid bent van AZ Juniorclub de Waaghalzen, word je uitgenodigd voor allerlei leuke en stoere activiteiten. Ook ontvang je regelmatig post van Herry & Berry met het laatste nieuws rond jouw favoriete club en leuke prijsvragen of quizzen. Daarnaast maak je natuurlijk kans om mee te lopen met een AZ-speler het veld op! Bekijk hier hoe zo'n ervaring er ongeveer uitziet.

Wij begrijpen ook heel goed dat je als iemand van 12 jaar oud hele andere dingen leuk vindt dan iemand van 4 jaar oud. Daarom hebben we verschillende leeftijdscategorieën binnen de Waaghalzen. Lees snel verder wat we voor jouw leeftijd allemaal in petto hebben.

BODY_voordelen-waaghalzen

Wat kost het om Waaghals te worden?
Een lidmaatschap van de Waaghalzen kost € 15 per seizoen.

Seizoenkaart
Als je een AZ Seizoenkaart voor het jeugdtarief hebt, ben je automatisch en gratis lid van de Waaghalzen.

Wil jij lid worden?
Als je naar het aanmeldingsformulier gaat, kom je op een site waar je je kunt aanmelden als je al een account hebt bij AZ. Als je nog geen account hebt, kun je die eerst aanmaken. Vul vervolgens alle gegevens in van degene die lid wil worden van de Waaghalzen. De betaling van het lidmaatschap gaat vervolgens via automatische incasso.

Wil je het lidmaatschap cadeau geven?
Je kunt het lidmaatschap ook cadeau geven. Wat is nou een toffer cadeau dan een lidmaatschap van de Waaghalzen? Het cadeau kan worden gekocht in de webshop. Kies daar voor de leeftijdscategorie, reken af en maak iemand heel blij!

Mocht je nog vragen hebben over het lidmaatschap, of andere vragen over de Waaghalzen, mail dan naar .