Feyenoord - AZ

zondag 11 maart 2018 16:45

Stadion Feijenoord

   

Koop nu je kaarten

Feyenoord - AZ

1200 plaatsen beschikbaar

AZ moet Feyenoord uiterlijk vrijdag 2 maart laten weten of er meer dan 680 supporters naar Rotterdam reizen. Indien je verzekerd wilt zijn van kaarten dien je voor deze datum te bestellen.

Eigen vervoer of buscombiEigen vervoer
Voucher eigen vervoer 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.
t/m 9-3 (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum € 27,50

Je kunt je e-ticket voor de wedstrijd omwisselen bij het bezoekersvak van Feyenoord. Er is geen aparte parkeergelegenheid voor AZ supporters bij het bezoekersvak. Je dient gebruik te maken van de normale parkeerplaatsen. Kijk hier hoe het bezoekersvak te bereiken is.

Buscombi
Buscombikaarten 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.

t/m 9-3 (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum Leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ € 30 en niet-leden € 35

Bus
De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Na woensdag 7 maart 16.00 uur worden uitsluitend nog buscombikaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn. De bussen vertrekken vanaf 13.30 uur (definitieve vertrektijden afhankelijk van het aantal bussen). Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

« Terug