Ajax - AZ

zondag 29 april 2018 14:30

Amsterdam ArenA

   

Koop nu je kaarten

Ajax - AZ

Maximaal 1200 plaatsen beschikbaar
AZ moet Ajax uiterlijk maandag 16 april laten weten of er meer dan 700 supporters naar Amsterdam reizen. Indien je verzekerd wilt zijn van kaarten dien je voor deze datum te bestellen.Eigen vervoer
Voucher eigen vervoer 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.
t/m 26-4 (12:00 uur) online of AZ Fancentrum € 27,-

Vouchers op wedstrijddag omwisselen bij het bezoekersvak ingang K. Je kunt tegen betaling parkeren op de diverse parkeerterreinen rondom de Amsterdam ArenA en vanaf daar lopend naar ingang K. Parkeerkosten bedragen € 12,- per auto indien men ter plaatse betaald, in de voorverkoop zijn parkeerkaarten vanaf € 6,- verkrijgbaar via http://www.onlineticket.nl

Buscombi
Buscombikaarten 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.
t/m 26-4 (12:00 uur) online of via het AZ Fancentrum Leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ € 29,- en niet-leden € 34,-

Bus
De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Na woensdag 25 april worden uitsluitend nog buscombikaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn. De vertrektijd van de bussen is 1 vanaf 12.00 uur. De definitieve vertrektijd van de bussen is afhankelijk van het aantal bussen.

‘Willen seizoen in stijl afsluiten’

ZAANSTAD — Een paar dagen na de verloren Bekerfinale richtte John van den Brom het vizier op komend weekend, wanneer AZ op bezoek gaat bij provinciegenoot Ajax. Over golfen in de bossen en het goede gevoel opwekken. “Moet niet worden vergeten.”

‘Willen seizoen in stijl afsluiten’

“Voor de tweede keer achter elkaar een finale verliezen, dat is heel teleurstellend”, blikte Van den Brom terug op afgelopen weekend. “Dat moet ieder voor zich persoonlijk verwerken. Ik heb de spelers maandag een vrije dag gegeven. Wat ik maandag gedaan heb? Ik ben in mijn eentje gaan golfen. Even alles van me af slaan en in de bossen lopen. Dat was goed.”

Ajax
Van den Brom: “En vanaf dinsdag zijn we weer verder gegaan: we hebben dingen met elkaar besproken over afgelopen wedstrijd en willen het seizoen in stijl afsluiten tijdens de laatste twee wedstrijden. We staan nu voor de volgende mooie uitdaging: zondag, uit tegen Ajax. Willen we nog tweede worden, dan móeten we winnen. Want de achterstand bedraagt vijf punten.”

Afsluiten
“Ik heb tegen de jongens gezegd: we staan momenteel derde en hebben fantastische wedstrijden gespeeld. Jongens hebben zich goed ontwikkeld en we hebben internationals afgeleverd. Dat goede gevoel moet niet worden vergeten en worden opgewekt voor de komende duels. Ondanks de finale willen we dit seizoen met een goed gevoel afsluiten, want dat zullen we meenemen naar het komende seizoen.”

AZ TV
Bekijk hieronder de voorbeschouwing die AZ TV woensdag maakte.

Live
Ajax - AZ begint zondag om 14:30 uur. Dit Eredivisie-duel is live te volgen via FOX Sports en het Twitter-account van AZ. Met andere fans over de wedstrijd discussiëren? Dat kan op de Facebook- en Instagram-pagina van AZ.

« Terug