AZ - Feyenoord

zondag 16 september 2018 12:15

AFAS Stadion

   

Koop nu je kaarten

AZ - Feyenoord

Kaartverkoop


Hoge korting seizoenkaarthouders op extra kaarten
Seizoenkaarthouders
ontvangen in de voorverkoop tot en met 27 augustus 50% korting op de aanschaf van extra kaarten voor deze wedstrijd.*

Seizoenkaarthouders kunnen online of via het AZ Fancentrum alleen voor hun eigen tribune 2 extra kaarten per AZ Seizoenclubkaart bestellen. Seizoenkaarthouders kunnen gebruikmaken van het aankooprecht van een andere AZ Clubkaarthouder of AZ Seizoenkaarthouder, echter dat aankooprecht geldt uitsluitend voor de eigen tribune van de besteller. Een AZ Seizoenkaarthouder die een extra kaart bij koopt, kan samen met zijn introducé het stadion binnenkomen via de ingang die men normaliter ook gebruikt.


Clubkaarthouders
Clubkaarthouders kunnen vanaf 28 augustus 10:00u online of via het AZ Fancentrum 1 kaart bestellen. Clubkaarthouders kunnen kaarten bestellen met het aankooprecht van een andere AZ Clubkaarthouder, echter niet met het aankooprecht van een AZ Seizoenkaarthouder. De wedstrijdkaarten gekocht met een AZ Clubkaart blijven strikt persoonlijk en zijn niet overdraagbaar aan derden. De naam van de clubkaarthouder wordt op de wedstrijdkaart gedrukt. Bij het betreden van het AFAS Stadion wordt bij clubkaarthouders de naam en geboortedatum gecontroleerd aan de hand van het ID-bewijs en de AZ Clubkaart. Indien de namen niet overeenkomen, wordt er geen toegang verleend.

Geen kaartverkoop op de wedstrijddag

Op de wedstrijddag worden er online en in het AZ Fancentrum geen wedstrijdkaarten meer verkocht voor AZ - Feyenoord, dus bestel vóór 16 september jouw toegangsbewijs.

Veiligheid

De regelgeving rondom kaartverkoop wordt gehanteerd om zoveel mogelijk en uitsluitend AZ-fans de mogelijkheid te bieden om kaarten voor dit duel aan te schaffen. Fans van Feyenoord kunnen uitsluitend kaarten bemachtigen via de officiële kanalen van Feyenoord.Tot 20% stapelkorting bij AZ*

Ben jij van plan om dit seizoen meerdere thuiswedstrijden van AZ te bezoeken? Of wil je met een groep vrienden of familie naar een thuisduel? Het is nu al mogelijk om voor alle thuiswedstrijden in de Eredivisie kaarten te reserveren. En als je jouw kaarten in één keer bestelt, ontvang je bij afname van vijf of meer kaarten een aantrekkelijke stapelkorting. Hoe meer kaarten je afneemt, hoe meer korting je scoort. Jouw korting kan daarbij oplopen tot wel 20%!

Ideaal dus als je met vrienden een aantal gezellige (zaterdag-)avonden bij AZ wilt beleven inclusief een bezoek aan het Sportcafé. Deze duels kun je nu al reserveren en daarbij direct profiteren van de stapelkorting. Ga je liever met familie en (klein-)kinderen naar wedstrijden op zondagmiddag of een keer met jouw complete elftal naar een wedstrijd in het AFAS Stadion? Ook dan scoor je stapelkorting bij AZ.

De stapelkorting geldt voor alle Eredivisiewedstrijden dus ook voor de toppers tegen Ajax, PSV en Feyenoord. Alle combinaties van aantal kaarten en wedstrijden zijn mogelijk. De korting wordt automatisch toegepast in je winkelmandje. Bestel dus nu jouw kaarten voor één of meer thuisduels, neem je vrienden en familie mee en profiteer t/m 30 september optimaal van deze actie!

Meer informatie over de stapelkorting.

Tarieven

Vak Ouder dan 18 jaar Tot en met 18 jaar
K,M € 30 € 21
J,N,V,W,X1,X2,X3,Y € 32 € 22,50
A,G,H,T,U,Z € 34 € 24
B1,F2 € 34 € 34
O,S € 37,50 € 26,50
P,Q,R € 40 € 28
B2,F1 € 40 € 40
C,E € 45 € 45
D € 47,50 € 47,50

Sta-zone

De vakken W en X1 zijn gereserveerd voor de supporters die de wedstrijd staand willen volgen.

Rookvrij

De vakken H, J en P zijn rookvrij.

Parkeren

Parkeerkaarten voor P9 (à € 5) zijn verkrijgbaar via het AZ Fancentrum en op de wedstrijddag bij het oprijden van P9.

Supporters van de tegenstander worden verzocht de eigen website te raadplegen voor de kaartverkoop.

* Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.

« Terug