Ajax - AZ

zondag 7 oktober 2018 16:45

Johan Cruijff ArenA

   

Koop nu je kaarten

Ajax - AZ

Bus- of eigen vervoer
Er zijn voor deze wedstrijd maximaal 1.200 plaatsen beschikbaar.

AZ moet Ajax uiterlijk maandag 24 september laten weten of er meer dan 700 supporters naar Amsterdam reizen. Indien je verzekerd wilt zijn van kaarten dien je voor deze datum te bestellen.Eigen vervoer

Voucher eigen vervoer 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart
t/m 4-10 (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum
€ 11

Vouchers op wedstrijddag omwisselen bij het bezoekersvak ingang K. Je kunt tegen betaling parkeren op de diverse parkeerterreinen rondom de Amsterdam ArenA en vanaf daar lopend naar ingang K. Parkeerkosten bedragen € 12,- per auto indien men ter plaatse betaald, in de voorverkoop zijn parkeerkaarten vanaf € 6,- verkrijgbaar via http://www.onlineticket.nl.

Buscombi

Voucher buscombi 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart

t/m 4-10* (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum
€ 23 Leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
€ 28 niet-leden

* = Na woensdag 3 oktober 16:00 uur worden uitsluitend nog buscombikaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion in Alkmaar. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken vanaf 14:30u vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

« Terug