FC Utrecht - AZ

zaterdag 20 oktober 2018 20:45

Stadion Galgenwaard

  2 1  

FC Utrecht - AZ

1.200 plaatsen beschikbaar

Autocombi of buscombi


Parkeerruimte beperkt, advies reis per bus dan kunnen er meer supporters mee
Omdat de parkeerruimte beperkt is bij het bezoekersvak adviseren we om met de bus te reizen. Zodoende kunnen we meer supporters in staat stellen om deze wedstrijd in Utrecht te bezoeken.Autocombi

Voucher autocombi 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart

t/m 19-10 (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum
€ 11

Voucher vanaf 19:15 uur omwisselen op de P-0 bij de Galgenwaard. P-0 is vanaf 19:15 uur tot uiterlijk 20.30 uur toegankelijk voor auto's. Aan laatkomers wordt geen toegang meer verleend. De parkeerkaart en routebeschrijving vind je hier. Je dient minimaal 3 personen per auto te reizen mede i.v.m. de beperkte parkeercapaciteit. Voor de autocombi zijn circa 300 kaarten beschikbaar. Bezoek aan de binnenstad van Utrecht en gebruik van openbaar vervoer naar/in Utrecht is niet toegestaan.

Buscombi

Buscombikaarten 1 per AZ Seizoen- of Clubkaart.

t/m 19-10* (12:00 uur) online of via AZ Fancentrum
€ 23 Leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
€ 28 niet-leden

* = Na woensdag 17 oktober 16:00 uur worden uitsluitend nog buscombikaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn.

Bus
De ledenpassen worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. De vertrektijd van de bussen is vanaf 18.30 uur vanaf P4. Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

Van den Brom: 'Gesprek aangegaan'

ZAANSTAD — Na de training, die achter gesloten deuren werd afgewerkt, schoof John van den Brom vrijdagmiddag aan bij de pers. Hoe heeft hij de interlandperiode ingevuld? Hoe staat zijn ploeg er fysiek voor? En wat verwacht hij van het uitduel van zaterdag met FC Utrecht?

Van den Brom: 'Gesprek aangegaan'

“Op de bekende blessuregevallen na heb ik een fitte groep”, opende Van den Brom. “En sinds deze week hebben Stijn Wuytens en Ondrej Mihálik delen van de training met de groep mee kunnen doen. Ik ben blij dat die gasten er ook weer aankomen en dat de ziekenboeg steeds meer leegstroomt.”

Stengs
Onlangs maakte Calvin Stengs in een oefenwedstrijd tegen SC Cambuur zijn eerste 45 minuten na zijn kniekwetsuur. Van den Brom: “En vanavond doet hij mee met Jong AZ. Hij is er klaar voor. En het voordeel is dat een wedstrijd op écht gras is.”

Training
Van den Brom over de besloten training van vrijdag: “We hebben onder meer gewerkt aan de standaardsituaties. Of er wijzigingen in de opstelling komen? Dat zullen we zaterdag zien. De nederlaag tegen Ajax heeft in ieder geval wel doorgedreund. We zijn met diverse jongens het gesprek aangegaan, want de manier waarop we verloren kon echt niet.”

FC Utrecht
“Net als Ajax zal ook FC Utrecht er meteen opklappen. Daar moeten we op voorbereid zijn en minimaal hetzelfde tegenover stellen”, vervolgde de AZ-trainer, die zaterdag een gerespecteerd collega begroet. “Ik vind het mooi dat Dick Advocaat nog actief trainer is. Zijn gedrevenheid houd ik van. En je ziet aan hem: hij geniet er écht van. Onder hem is Utrecht herkenbaar gaan spelen, onder meer met buitenspelers.”

AZ TV
Bekijk hieronder de voorbeschouwing die AZ TV donderdag met Van den Brom maakte.

Live
FC Utrecht - AZ begint zaterdag om 20:45 uur. Dit Eredivisie-duel is live te volgen via FOX Sports, het Twitter-account van AZ en NH (Facebook). Met andere fans over de wedstrijd discussiëren? Dat kan op de Facebook- en Instagram-pagina van AZ.

« Terug