Relatiemarketing

HEAD_Relatiemarketing

Het aantal ondernemers dat tweewekelijks de thuiswedstrijden van AZ bezoekt, telt ongeveer 500 aangesloten bedrijven. Dat maakt het AZ Netwerk tot het grootste en meest dynamische zakelijke netwerk van Noord-Holland. De sportieve prestaties van AZ en de informele sfeer in de diverse Lounges van het AFAS Stadion zorgen voor een succesformule voor vele ondernemers.

AZ creëert uitstekende voorwaarden om contacten met het Noord-Hollandse bedrijfsleven te leggen en te onderhouden. U kunt niet alleen de thuiswedstrijden bezoeken, maar ook deelnemen aan zowel maandelijkse als jaarlijkse evenementen. Denk hierbij aan het Captains Dinner, de AZ Golf Open, de AZ Familiedag, de AZ Netwerk Cup en de AZ Night Out. Geen mogelijkheid om de onderlinge contacten te bevorderen wordt onbenut gelaten. En bovenop deze succesformule vormt het attractieve voetbal van AZ natuurlijk de absolute meerwaarde van dit energieke netwerk!

Voor elk bedrijf bestaan op maat gesneden mogelijkheden:

  • Business Units/ Rooms
  • Business Loges
  • Business Seats

Heeft u interesse in een zakelijk arrangement? Bekijk hier de seizoenarrangementen en/of wedstrijdarrangementen die worden aangeboden in het AFAS Stadion.