Hoofdsponsor

AFAS_InspireertBeterOndernemen RGB

AFAS Software

Hoofdsponsor AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf opgericht in 1996. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Hoe leg je uit wie AFAS is? Het zit verborgen in de bedrijfscultuur. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste het DNA van Leusdense automatiseerder.

Met ruim 400 medewerkers inspireert AFAS bedrijven tot beter ondernemen. Met als uitgangspunt het product. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elke dag wil AFAS haar klanten helpen met ondernemen. Beter ondernemen dan de vorige dag. Dit doen ze met het product, door kennis met je te delen en relevante evenementen te organiseren.

Met de totaaloplossing die ze aanbieden automatiseer je alle afdelingen van jouw organisatie. Van de administratie en verkoop tot productie en salarisverwerking, iedereen werkt met dezelfde software waardoor realtime inzicht in de bedrijfsvoering ontstaat en er waar nodig direct bijgestuurd kan worden. Efficiënt en kostenbesparend.

Voor meer informatie over AFAS: www.afas.nl