Sponsoring Jeugdopleiding

HEAD_Jeugdopleiding

Het opleiden van eigen jeugd is één van de speerpunten binnen AZ. De AZ Jeugdopleiding heeft de ambitie de beste van Nederland te worden en op Sportcomplex ’t Lood werken dagelijks tientallen AZ-talenten keihard aan de toekomst van de club. Jeugdexponenten als Adam Maher, Johann Berg Gudmundsson, Giliano Wijnaldum, Ali Messaoud en Kevin Luckassen zijn inmiddels doorgebroken in de hoofdmacht van AZ. De AZ Jeugdopleiding levert, naast deze talentvolle voetballers, unieke kansen voor het bedrijfsleven om op mee te liften.

Ontwikkeling van het kind centraal

De AZ Jeugdopleiding heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd en staat bekend als een toegankelijk en professioneel opleidingsinstituut. Jeugd opleiden is bij AZ meer dan voetbal alleen.

Hoogste score

In de zomerstop van 2010 behaalde de AZ Jeugdopleiding bij de KNVB Certificering de hoogste score ooit in Nederland. Bij deze officiële keuring wordt onder meer gekeken naar het beleid, de visie, de organisatie en uiteraard de voetbalspecifieke onderdelen. Met deze score behoort AZ tot één van de twee jeugdvoetbal opleidingen in Nederland met een 5-sterren status.

Volop meeliftkansen voor bedrijven

Via sponsoring van de Alkmaarse talenten profiteren bedrijven van het succes van de AZ Jeugd. Zij kunnen zich associëren met de ontwikkeling van talent, een gezonde levensstijl en een professioneel opleidingsinstituut. De AZ Jeugd wordt op de voet gevolgd door de eigen AZ Media, maar ook toonaangevende media als RTVNH en diverse commerciële omroepen besteden regelmatig aandacht aan de AZ Jeugd.

AZ Voetbalschool

De AZ Voetbalschool is de samenwerking tussen AZ en amateurverenigingen in de regio. Door kennis te delen proberen wij samen het voetbalniveau in Noord-Holland naar een hoger plan te brengen.

In onze visie trainen talenten onder de 10 jaar, wekelijks veel, op de juiste manier, met de beste tegen de beste en met goede begeleiding in zijn eigen sociale omgeving, zonder daarbij veel reisafstand te hebben. Daarom geloven wij erin, dat zij het eerste deel van hun opleiding moeten doorbrengen bij een amateurvereniging in de eigen omgeving.

Dan is het wel belangrijk dat het niveau van amateurverenigingen en amateurtrainers van een hoog niveau is en aansluit bij de AZ visie. Een goede samenwerking en veel kennisuitwisseling is daarom belangrijk. Samen kunnen we het voetbalniveau in Noord-Holland op een hoger plan brengen en jeugdtalenten zo goed mogelijk opleiden.

Niet alleen vindt er kennisuitwisseling plaats tussen AZ en de amateurverenigingen, maar de kracht van de AZ Voetbalschool ligt ook in het stimuleren van de kennisuitwisseling onderling. Iedere amateurvereniging, amateurtrainer en amateurspeler is anders en heeft behoefte aan andere informatie en scholing. De ondersteuning van AZ door middel van de AZ Voetbalschool is daarom behoeftegericht

Maak hier uw interesse kenbaar

AFAS Software
Gatorade
VriendenLoterij