Sponsoring Juniorclubs

Header Herry en Berry liggend

AZ is hot bij de regionale jeugd. Die populariteit biedt volop meeliftkansen voor u. Met speciaal op de jeugd gerichte media en activiteiten dringt u de belevingswereld binnen van een doelgroep die anders zeer moeilijk bereikbaar is.

De Waaghalzen

De officiële jeugdfanclub van AZ heet De Waaghalzen. Wat in 2003 begonnen is met 250 leden, is nu een club met zo'n 1.500 jonge fans, voornamelijk afkomstig uit Noord-Holland.

De Waaghalzen, waarvan de mascottes Herry&Berry waarschijnlijk bekend klinkt, richt haar activiteiten op kids van nul tot en met twaalf jaar. Een aantal keer per jaar vinden grote evenementen plaats, waaronder de Handtekeningendag. Sponsors van De Waaghalzen verbinden hun bedrijfsnaam en –logo nadrukkelijk aan de club, zowel in media als tijdens evenementen. Dit zijn unieke gelegenheden om deze aantrekkelijke doelgroep te bereiken.

AZ AllstarZ

In het seizoen 2006/2007 is AZ AllstarZ – supportersclub voor jongeren van dertien tot en met achtien jaar – geïntroduceerd. Deze interactieve doelgroep, die net tussen de jeugd en de volwassenen valt en volop bezig is met hun eigen ik, verdient speciale aandacht van de club waarvan ze fan zijn.


Maak hier uw interesse kenbaar.