Partners in Business

HEAD_Strategischepartners

Partners in Business beschikken bij AZ over op maat samengesteld pakket bestaande uit relatiemarketing, exposure en business. In gezamenlijk overleg wordt op basis van uw doelstellingen een concept bedacht om voor uw bedrijf optimaal rendement te halen uit de samenwerking met AZ.

Wilt u een inhoudelijke boodschap overbrengen, binnendringen in de belevingswereld van uw doelgroep of emotie toevoegen aan uw producten? Of bent u op zoek naar verhoging van uw naamsbekendheid of verbetering van het imago van uw bedrijf, product of merken? AZ fungeert graag als intermediair en katalysator in de communicatie met uw doelgroepen!

Hiervoor hebben we een breed scala aan communicatiemiddelen beschikbaar die flexibel kunnen worden ingezet. Zo kunt u sponsoring inzetten als geïntegreerd onderdeel binnen de totale communicatiemix van uw bedrijf. Hiermee wordt de effectiviteit van uw totale marketinginspanningen vergroot.

Hospitality op alle niveaus

Uw hospitalitypakket kunt u als Partner in Business van AZ volledig naar keuze invullen. Bent u op zoek naar een eigen ontvangstruimte waarvan u ook buiten wedstrijddagen gebruik kunt maken? Of geeft u de voorkeur aan een Business Loge in de sfeervolle Kessler Lounge? AZ biedt hospitalityfaciliteiten op vier niveaus met allen eigen accenten in de relatiemarketing. Als de klap op de vuurpijl heeft u na afloop van thuiswedstrijden toegang tot de Dusseldorp BMW Lounge. Hier kunt u in een unieke ambiance netwerken en contacten onderhouden met de Partners in Business van AZ.

Door middel van het AZ Netwerk promoot en stimuleert AZ de contacten binnen het Noord-Hollandse bedrijfsleven actief. Business Sponsors zijn nauw betrokken bij de club en waar mogelijk kan ook een zakelijke overeenkomst deel uitmaken van het sponsorschap. Uiteraard kunt u hiermee uw voordeel doen in de communicatie-uitingen naar uw doelgroepen.

Extra rechtenpakket

Als Partner in Business krijgt u gratis de beschikking over een exclusief rechtenpakket ter waarde van € 15.000,- Dit extra pakket bestaat onder andere uit toegang tot de Dusseldorp BMW Lounge (na de wedstrijd, evenredig hos-fac), branche-exclusiviteit op LED Boarding (bij minimale afname drie minuten) en gebruik van het speciale AZ Partner in Business-logo (iom AZ).

Gatorade
GP Groot
Holland Casino
Metafa
THL Travel
Zillertal Arena, Zell-Gerlos