GP Groot

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen pakken waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met ruim 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en energie, en infra en engineering.

Onze stijl en ons werkgebied
Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Ons werkgebied ligt in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Friesland en Groningen. Toch voelen we ons vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is onze bedrijfscultuur. We staan dicht bij onze klanten, we spreken de taal van de ondernemer. Want dat zijn we zelf ook.

Drie divisies: één krachtig GP Groot
De drie divisies opereren zelfstandig en toch samen. Zelfstandig zijn ze om alert te kunnen reageren op specifieke behoeften in hun markten. Samenwerken en elkaar versterken doen ze vooral in de kringloop van afval naar grondstoffen en energie. Elke divisie levert daar op haar eigen manier een bijdrage aan.

GP Groot heeft een sterke binding met de maatschappij in het algemeen en de regio in het bijzonder. Wij zijn nauw betrokken bij wat er om ons heen gebeurt. Of dat nu via charitatieve en culturele instanties is, in lokale projecten voor social return, of op zaterdag langs de lijn. Wij geloven in het persoonlijke contact.

De cirkel rond maken
De markten waarin wij actief zijn, veranderen voortdurend. Juist dat biedt volop kansen. Voor de komende jaren hebben wij een focus ontwikkeld om als één krachtig GP Groot op die kansen in te spelen. Deze focus noemen wij samen meer waarde creëren, ten behoeve van onze klanten. We zijn op een unieke wijze gepositioneerd om die belofte waar te maken.

Waarmaken
Enerzijds blijven de drie divisies zelfstandig opereren en zich specialiseren. Zo kunnen zij alert reageren en inspelen op nieuwe behoeften in hun markten.
Anderzijds opereren we als één krachtig GP Groot door onze processen steeds nauwkeuriger op elkaar af te stemmen. Zo versterken we elkaar en brengen we een unieke cirkel tot stand. Deze begint bij de inzameling van afval en loopt via recycling en verwerking door tot nuttige grondstoffen en schone energie.
Zo creëren we samen meer waarde waar onze klanten om vragen. Langs deze twee sporen gaan we ons de komende jaren ontwikkelen.

www.gpgroot.nl 

« Naar het overzicht