Martin Schilder / LeaseVisie

Martin Schilder / LeaseVisie

Martin Schilder en LeaseVisie zijn trotse buurman van het voetbalstadion van AZ. Daarnaast hebben wij de samenwerking met elkaar versterkt: vanaf het seizoen 2011-2012 zijn wij officieel autosponsor van AZ geworden.

Martin Schilder en LeaseVisie zijn trotse buurman van het voetbalstadion van AZ. Daarnaast hebben wij de samenwerking met elkaar versterkt: vanaf het seizoen 2011-2012 zijn wij officieel autosponsor van AZ geworden.

Over Martin Schilder

www.martinschilder.nl
Martin Schilder is een familiebedrijf met een lange historie. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1935. Toen startte grondlegger Martin Schilder Sr. in Limmen met de verkoop van rijwielen. De liefde voor auto’s bleek echter sterker te zijn. Amper twee jaar later stapte hij over op de verkoop van DKW-auto’s.
In 1947 tekende Martin Schilder een dealerovereenkomst met de importeur van het Duitse merk Volkswagen en begon hij als een van de eersten in Nederland met de verkoop van de Volkswagen Kever. In 1974 werd het Audi-dealerschap verworven, in 1987 volgde het dealerschap van SEAT en in 1993 werd de merkenportefeuille uitgebreid met het merk Škoda. Vervolgens is de hoofdvestiging verhuisd naar de Boekelermeer en zijn wij trotse buurman van het stadion van AZ.

Martin Schilder is uitgegroeid tot een omvangrijke onderneming met vestigingen in Alkmaar, Bergen, Bloemendaal, Den Helder, Haarlem, Heemstede, Heemskerk, Heerhugowaard, IJmuiden en Schagen. Naast de verkoop en onderhoud van auto’s zijn wij ook het juiste adres voor leasing (LeaseVisie), autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financiering, verzekeringen en bergingsdiensten.

In ruim 75 jaar heeft Martin Schilder zich ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit voor Noord-Holland.

Over LeaseVisie

www.leasevisie.nl
LeaseVisie is dé merk- en bankonafhankelijke leasemaatschappij uit Alkmaar en onderdeel van de Martin Schilder Groep. LeaseVisie staat dagelijks in contact met de zakelijke markt waarbij veel van onze activiteiten zijn gericht op het verzorgingsgebied van de Martin Schilder Groep. LeaseVisie is niet zomaar de zoveelste speler op de concurrerende leasemarkt. LeaseVisie pakt de zaken structureel anders aan.
Het dynamische team bestaat uit 20 zeer enthousiaste leasespecialisten waarbij de persoonlijke aandacht richting onze klanten centraal staat. Wij investeren in de behoefte en wensen van de klant en bieden hierdoor onderscheidende maatwerkoplossingen in combinatie met een interessante tariefstelling. Bij ons telt persoonlijke aandacht zwaarder dan zoveel mogelijk contracten per medewerker. LeaseVisie investeert: in uw wensen, in een doordacht advies en in een leasecontract waarin u uw wensen terugvindt.
Leasen is uitbesteden. Gemak dus. Wij vertalen dit als: geen gedoe, geen onverwachte verrekeningen achteraf. Vergelijk onze voorwaarden met die van anderen en u ziet het: LeaseVisie denkt aan alles. Wij gaan uit van optimaal gebruikersgemak, dus tenzij u er zelf uitdrukkelijk niet voor kiest, mag u standaard alles van ons verwachten.
Nu weet u wat ons anders maakt. Waarom wij heten zoals wij heten. En waarom wij durven te stellen: LeaseVisie, u verdient ’t

Wij wensen het team van AZ veel succes toe! Kom jij ons team versterken? Kijk dan op de website: www.werkenbijmartinschilder.nl

« Naar het overzicht