Strategische Partners

HEAD_Strategischepartners

Elkaar beter maken, individueel sterker worden en samen maximale resultaten behalen. Zo werkt teamsport. Dat geldt voor de spelers op het veld, maar ook voor het team erachter: het AZ Business Team. Negen sterke merken die zich samen met AZ naar het hoogst haalbare spelen.

Exclusieve positie

Als lid van het AZ Business Team bekleedt u een exclusieve positie in uw branche. U bent de partner van AZ, dus uw naam wordt in één adem genoemd met de Alkmaarse club. U gebruikt het AZ-logo en AZ-spelers voor promotiedoeleinden en profiteert van exclusieve rechten en privileges die u gegarandeerd (internationale) exposure opleveren.

Media-aandacht

Deel uitmakend van het AZ Business Team is uw bedrijf dominant aanwezig in en op alle uitgaven van AZ Media. Dus ook op de perswand, de veldboarding en de drukbezochte website AZ.nl. Want net zoals de AZ-spelers bent u bij alle wedstrijden van de partij. De AZ Business Teamsheet, een teamopstelling van bedrijfslogo’s van alle leden van het AZ Business Team, is te zien in onder andere alle gedrukte media van AZ.

Eigen ontvangst en ontmoetingsruimte

Het AZ Business Team beschikt over een eigen ontvangst- en ontmoetingsruimte met cateringfaciliteiten op topniveau. Vanuit de Dusseldorp BMW Lounge, op de derde verdieping in het AFAS Stadion, geniet u van het prachtige uitzicht over het veld. U hebt toegang tot alle businessruimtes waardoor contacten op elk gewenst moment met alle 500 sponsors van AZ mogelijk zijn.

Lid worden

Lid worden van het Business Team? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling Commercie van AZ, telefoon 072 547 80 72.

AFAS Software
Amstel
Balans
BMW Dusseldorp
Cavallaro Napoli
CTS Group
Keukensale
Rabobank
Sanisale
Treffer
Under Armour
VHC Jongens BV