Amstel

Amstel

Amstel is lid van het AZ Business Team; het team achter het team van AZ. Het biermerk is onderdeel van Heineken Brouwerijen en is het grootste biermerk in de provincie Noord-Holland. Amstel Marketing Manager Chris Lakens: “AZ en Amstel passen daarom erg goed bij elkaar”.

Amstel is vooral sponsor van de supporters. “En dat proberen we zo letterlijk mogelijk op te vatten”, verduidelijkt Lakens. “Het is ons streven om zoveel mogelijk van onze sponsoracties door te geven aan supporters; zowel door middel van een sponsorcontract met de KNVB als met AZ. Denk hierbij aan het weggeven van toegangskaarten, voetbalclinics en gesigneerde voetbalartikelen.” Amstel blinkt tevens uit in speciale AZ-acties. Zo is er een AZ BeerTender op de markt gezet. Lakens: “Die is speciaal ontwikkeld voor de supporters van AZ. In deze echte Noord-Hollandse BeerTender worden het merkgevoel van Amstel en topvoetbal in Alkmaar met elkaar gecombineerd. Amstel en AZ versterken elkaar.”

Met de komst van het DSB Stadion zijn ook de mogelijkheden voor Amstel vergroot. Lakens: “Er dienen zich nu inderdaad nieuwe mogelijkheden aan. We waren al jaren sponsor, maar als lid van het AZ Business Team kunnen we nu meer doen. De Amstel Lounge is daar een goed voorbeeld van. Hier heeft Amstel een speciale bar laten bouwen, waarin de nieuwste taptechniek wordt getoond.”

Amstel is ook bekend geworden als officiële hoofdsponsor van de UEFA Champions League. Tot voor kort werd dit zeer populaire sportevenementen van harte gesteund. Vandaag de dag kunnen miljoenen mensen over de hele wereld van Amstel genieten. Een traditie die nog vele jaren zal voortduren.

Voor meer informatie over Amstel klik hier.

« Naar het overzicht