HSB

HSB

HSB ontwikkelt en realiseert in noordwest en midden Nederland duurzame projecten voor ontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Betrokkenheid staat daarbij voorop. Onze klanten moeten altijd van ons op aan kunnen. Sociaal, nuchterheid/eenvoud, vindingrijkheid en ervaren vakmanschap staan centraal in ons handelen. Wij streven naar constante optimalisatie van rendement waardoor een gezonde continuiteit van HSB gewaarborgd is.

Visie
HSB-Volendam is een zelfstandige, middelgrote en solide bouwonderneming. HSB ontwikkelt en realiseert bouwprojecten en wil hier de beste in zijn door nauw samen te werken met klanten, leveranciers, onderaannemers en eindgebruikers. HSB doet dit met een gedreven ondernemerszin die het welzijn en welbevinden van alle betrokkenen waarborgt. Klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en respect voor de ander staan bij ons hoog in het vaandel.

HSB-Volendam bestaat 83 jaar. Het bedrijf is in 1932 opgericht door Volendammer Hein Schilder. De firma krijgt aanvankelijk de naam Hein Schilder Bouw en begint met kleine projecten en een paar man. Het bedrijf blijft tot 1998 in handen van de familie Schilder. In de jaren die volgen wordt Hein Schilder Bouw omgedoopt tot HSB-Volendam. Sinds 2008 is de leiding in handen van André Vos, algemeen directeur en Peter Maalman, commercieel directeur. Ze worden hierbij ondersteund door Nico Klouwer die het directieteam versterkt met zijn expertise op financieel gebied. HSB is nog steeds gevestigd in Volendam en voelt zich sterk betrokken bij de Volendamse regio. Inmiddels telt HSB circa 340 medewerkers.

HSB Volendam heeft in februari 2013 de activiteiten overgenomen van het 139-jarige Bouwbedrijf Kakes uit Zaandam. In mei 2013 volgde Bouwbedrijf J.M. Deurwaarder uit Warmenhuizen. Met deze overnames heeft HSB veel ervaring op het gebied van renovatie in huis gehaald. Het personeelsbestand is hiermee tevens gegroeid en staat nu op 340 medewerkers in vaste dienst.

Voor meer informatie over HSB Bouw zie www.hsb-volendam.nl

« Naar het overzicht