Sanisale

Sanisale

Sanisale is een landelijke franchiseformule op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Kortom: alles voor je badkamer. We zijn een jong, dynamisch bedrijf met meer dan 30 jaar verkoopervaring.

Marktleider sanitair en tegels
Sanisale behoort binnen de Benelux tot een van de marktleiders op het gebied van sanitair en tegels. Wij hebben dit bereikt door onze klanten A-merken en kwaliteit tegen outletprijzen te bieden. Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten direct vanuit Duitsland importeren en 75% uit voorraad leveren. Zo kunnen we de prijzen lager dan de gemiddelde online badkamerwinkel houden, en daar haal jij je voordeel uit.


Meer dan 38 showrooms
Als online aanbieder van badkamers zijn wij bovendien uniek omdat wij in Nederland ook meer dan 38 compleet ingerichte showrooms hebben. Hier kun je terecht voor een flinke dosis inspiratie, een gratis 3D ontwerp en uiteraard staan onze professionals je ook graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

« Naar het overzicht