Selectiedagen

HEAD_Selectiedagen

Ben of ken jij iemand die het tof lijkt om te trainen als een speler van AZ? En wil jij aan de trainers en scouts van de AZ Jeugdopleiding laten zien wat jij in je mars hebt? De inschrijving voor de AZ Selectiedagen 2017 is vanaf heden geopend. Het evenement wordt in april en mei op zeven verschillende locaties in Noord-Holland georganiseerd.

Tijdens de AZ Selectiedagen krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaar je hoe het is om te trainen bij de AZ Jeugdopleiding. Tijdens deze dagen wordt door de trainers en scouts van AZ ook weer actief gespeurd naar talent.

Pupillen en junioren
Als jij tussen de 7 en 14 jaar oud bent, kun jij je inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers.

Locaties
De AZ Selectiedagen vinden dit jaar plaats op de volgende zeven locaties en data:

De Zouaven (Grootebroek); maandag 24 april
K.F.C. (Koog aan de Zaan); dinsdag 25 april (VOL)
HBC (Heemstede); woensdag 26 april
Victoria O. (Obdam); vrijdag 28 april
AFC '34 (Alkmaar); woensdag 3 mei (VOL)
De Foresters (Heiloo); woensdag 10 mei
FC Den Helder (Den Helder); woensdag 17 mei

Inschrijven
We raden je aan om je in te schrijven op een locatie bij jou in de buurt. Aanmelden voor één van de dagen kan via deze link. Je kunt per transactie slechts één ticket bestellen. Let op! Log in met het account van diegene die mee gaat doen met de AZ Selectiedagen aangezien die gegevens op het ticket komen te staan. Heeft diegene nog geen account? Maak dan eenvoudig een account aan in het inschrijfproces. Daarnaast dienen deelnemers tussen de 7 en 14 jaar oud te zijn op het moment van inschrijven.

Kosten
Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 10 en voor leden van de AZ-juniorclubs € 7,50. Voor de betaling maak je gebruik van iDEAL.

Juniorclubs
Ben je nog geen lid van de AZ-juniorclubs? Schrijf je nu de rest van het seizoen in voor slechts € 7,50! Als je dit doet vóórdat je jouw deelname aan de AZ Selectiedagen hebt veiliggesteld, ontvang je € 2,50 korting op deelname aan de AZ Selectiedagen. Het lidmaatschap biedt ook andere voordelen. Waaghalzen maken namelijk automatisch kans om mee te doen met de spelersescorte en AllstarZ kunnen ballenjongen of -meid voor een half seizoen worden. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals de Handtekeningendag (Waaghalzen) of het FIFA-toernooi (AllstarZ).

BODY_MogelijkgemaaktdoorAFAS