Slaap, Herstel & Domineer: Word een Superslaper en Verander Je Spel!

Als topsporter, high performer, ondernemer of sportarts streef je constant naar optimalisatie en het verbeteren van je prestaties. Maar hoe vaak heb je de diepere laag van slaap en herstel overwogen als cruciale factor voor het bereiken van je piekprestaties?

Je traint hard, je bent toegewijd en je bent gedisciplineerd in je werk. Maar stel je voor dat er een onbenut potentieel is, een geheime sleutel die je prestaties naar een hoger niveau kan tillen.

Over het hoofd zien van het belang van slaap en herstel kan betekenen dat je waardevolle voordelen misloopt, die je concurrentievoordeel kunnen vergroten in je sport of vakgebied.

Schrijf je in voor de masterclass en duik dieper in:

 • Inzichten uit de wetenschap

  Ontdek de nieuwste onderzoeken en bevindingen van slaap performance coach Floris Wouterson over hoe slaap impact heeft op prestaties en hoe moderne technologieën dit kunnen meten.

  Ga naar Inzichten uit de wetenschap
 • Verbeter je eigen prestaties

  Laat Bart Heuvingh, hoofd topsportbegeleiding bij AZ, je begeleiden in het implementeren van slaap- en hersteltechnieken specifiek voor high performers.

  Ga naar Verbeter je eigen prestaties
 • Ervaringen uit de praktijk

  Een speler uit de AZ-selectie vertelt jou alles over zijn persoonlijke ervaringen over het balanceren van professionele sport en optimale rust.

  Ga naar Ervaringen uit de praktijk

Wat anderen zeggen:

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk slaap en herstel is, ga naar dit congres en volg de tips van Floris & Bart

Mark Tuitert, Ex-topsport en ondernemer

Dankzij de inzichten van dit congres ben ik efficiënter in training, helderder in besluitvorming en energieker dan ooit!

Jan de Vries, Ondernemer en Triatleet

 

Programma & Kosten

14:00    Start masterclass
14:10    Speaker Floris Wouterson
15:20    Korte break
15:35    Workshop Bart Heuvingh
16:15    Interview met speler AZ
16:35    Vragenronde
17:00    Netwerkborrel

Deelname kost €125 incl. btw. Bij inschrijving ontvang je ook het boek '10 tips voor ongekend veel levensenergie' van Floris Wouterson (ter waarde van €12,50).