VERKOOP AAN WACHTLIJST VAN START

Jouw kans om een plek te bemachtigen in het AFAS stadion

Claim jouw plek in het stadion

Vanaf maandag 17 juni start de losse verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2024/2025. Dit biedt in eerste instantie alleen fans die zich hebben ingeschreven op de wachtlijst de kans om hun plaats in het AFAS Stadion veilig te stellen voor het komende voetbalseizoen. Inschrijven voor de wachtlijst is helaas niet meer mogelijk. Alle supporters op de wachtlijst hebben een e-mail gekregen in welke voorrangsgroep zij zitten en vanaf wanneer zij een seizoenkaart kunnen bestellen. De voorrangsgroepen zijn gebaseerd op basis van de inschrijvingsdatum op de wachtlijst. De opening voor de groepen zal als volgt gaan:

  • Voorrangsgroep 1: 17 juni 10:00 uur
  • Voorrangsgroep 2: 18 juni 10:00 uur
  • Voorrangsgroep 3: 19 juni 10:00 uur
  • Voorrangsgroep 4: 20 juni 10:00 uur

Indien er na de wachtlijst nog seizoenkaarten beschikbaar zijn, start de vrije verkoop op vrijdag 21 juni 10:00 uur.

Bestelproces

Wat is er mooier dan samen met je familie, vrienden en bekenden te genieten van de spanning en sensatie van elke thuiswedstrijd van AZ? Wij maken het jou gemakkelijk om een seizoenkaart te bestellen en samen een onvergetelijk seizoen te beleven. Volg de onderstaande stappen om je seizoenkaart te bestellen en deel de AZ-beleving met jouw dierbaren.

Bestellen

Voordat je een seizoenkaart kunt bestellen, dien je in te loggen met jouw gegevens. Dit dient te worden gedaan middels hetzelfde account als waarmee jij je hebt aangemeld op de wachtlijst.  Je kunt namelijk uitsluitend met dit account de seizoenkaart(en) bestellen. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, koppel hen dan voor je gaat bestellen aan jouw account via "familie & vrienden". Bij het bestellen kun je dan eenvoudig de kaarten op de juiste namen zetten.