Wat is AZ Business?

Sluit je aan bij de grootste Business club van de regio. Met meer dan 600 zakelijke relaties, minimaal 23 wedstrijden en 20 Business Events.

Bouwen aan het succes van jouw onderneming

Bij AZ geloven we in het opleiden van onze eigen talenten. Deze investering heeft inmiddels een bewezen resultaat. Daarom willen we die mindset ook met onze zakelijke relaties delen. Om samen te bouwen aan het succes van jouw onderneming.

De AZ Business club is opgezet voor en door ondernemers. Een openminded community van ambitieuze professionals waar iedereen welkom is: van kleine start-up tot grote (familie)bedrijven. Een bruisende mogelijkheid tot business en een plek waar je andere bedrijven echt leert kennen. Een omgeving waar ondernemerschap naar het hoogste niveau wordt getild door het organiseren van inspirerende sessies en netwerkevents. Uiteraard in combinatie met de liefde en passie voor voetbal.

Al meer dan 600 bedrijven zijn lid van AZ Business en iedere maand neemt dit aantal toe met nieuwe leden. Verwelkomen we jouw bedrijf binnenkort ook bij de grootste en beste business club van de regio?

AZ Business biedt ons de mogelijkheid om op een plezierige wijze klanten mee te nemen naar wedstrijden. Zij ervaren net als wij een ontspannen en leuke sfeer. Het is prettig dat je in een andere setting met je klanten in gesprek kunt gaan.

Robert Groot | Commercieel Directeur Unframed

ontwikkel, netwerk & fun

In de AZ Business club combineren we voetbal met ontwikkelen, netwerken en fun. Op wedstrijddagen staat niet alleen bier, bitterballen en voetbal kijken centraal. AZ Business gaat veel verder dan dat. We willen er zijn voor de ondernemers en (young) professionals. We willen leren, elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen. Daarom organiseren we door het jaar heen verschillende seminars, masterclasses, workshops en bedrijfsbezoeken. Zo komen we tot de juiste mix van ontwikkelen, netwerken en fun.

HET BUSINESS NETWERK VERGROTEN

Iedere week sluiten nieuwe bedrijven zich aan bij AZ Business. Dat is goed nieuws voor jou! Hoe groter het netwerk wordt, hoe meer potentieel interessante ondernemers en bedrijven met elkaar kennis kunnen delen. Tijdens de wedstrijden en evenementen kom je gemakkelijk in contact met lokale ondernemers. Samen zijn wij dan ook verantwoordelijk voor de groei van de business club.

een greep uit onze leden

Hebben we jouw interesse gewekt?

Laat hieronder je gegevens achter en kom vrijblijvend met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.