Terug naar overzicht

Beurs

Ontdek de unieke locatie

Geef uw beurs de ultieme podiumervaring in het AFAS Stadion! Met diverse ruimtes die plaats bieden aan grote groepen publiek, creëren we een ideale setting voor beursstands en product presentaties. 

Door de ruime opzet van onze zalen, hebben de gasten genoeg bewegingsvrijheid en kan er een goede loopruimte worden gecreëerd.  Een heerlijke lunch of ontvangstarrangement? Onze chefs kunnen diverse cateringmogelijkheden voor u bieden! Presentaties of lezingen geven tijdens de beurs? Dit is ook zeker mogelijk bij ons. Bekijk samen met ons evenemententeam wat de mogelijkheden zijn en hopelijk zien wij jou snel!

Flexibele ruimtes

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken, waardoor wij van 5 tot 2.500 personen een geschikte ruimte kunnen creëren.

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent uw bijeenkomst, het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Uw beurs in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar evenementen@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.