Terug naar overzicht

Bijeenkomst

Ontdek de unieke locatie

Ontdek de veelzijdigheid van het AFAS Stadion voor al uw bijeenkomsten! Met zestien verschillende zalen bieden wij de perfecte setting voor presentaties, congressen, beurzen en meer. 

Van audiovisuele ondersteuning tot een uitgebreid buffet, staat ons team klaar om uw wensen te vervullen. Onze chefs kunnen voor u een buffet samenstellen, een hapje voor bij de borrel of een heerlijke snack. Of het nou grote presentaties of intieme bijeenkomsten zijn, het AFAS stadion biedt alle flexibiliteit!  Geniet van prachtig uitzicht en luxe catering in onze lounges, of kies voor een van onze skyboxen. Ontdek de mogelijkheden en beleef uw evenement in de energieke sfeer van AZ!

Flexibele ruimtes

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken, waardoor wij van 5 tot 2.500 personen een geschikte ruimte kunnen creëren.

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent uw bijeenkomst, het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Uw bijeenkomst in het AFAS Stadion? Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar evenementen@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.