Terug naar overzicht

Georg Kessler Zaal

Overal in het AFAS Stadion proeft u de sfeer van topsport en presteren, zo ook in het Barry van Galen Sportcafé. Dit trendy café is ideaal geschikt voor een borrel of feest tot 550 personen.

De zaal is compleet uitgerust met een licht- en geluidsinstallatie, tien tv- schermen en drie royale bars. De zaal biedt daardoor volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een DJ en/of livemuziek om uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken. Daarnaast beschikt de ruimte over een eigen garderobe en toiletten.

 • Geschikte evenementen

  • Feesten & Partijen
  • Bijeenkomst
  • Beurs

  Aantal personen:
  tot 550 personen

  Mogelijke opstellingen:

 • De Georg Kessler Lounge bevindt zich op de derde etage en is eenvoudig te bereiken via de (rol)trap of de lift. Vanuit de Georg Kessler zaal 1 hebben u en uw gasten direct uitzicht op het hoofdveld. Bovendien zijn er op de betreffende verdieping voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Uw evenement in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar evenementen@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.